Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Ο Ηρακλής θα γίνει ξανά μεγάλος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής και μίλησε μεταξύ άλλων για τις προσαγωγές που δέχθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας στην Αθήνα, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και για την επόμενη μέρα στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πήγαν κάποιοι φίλαθλοι στην ΕΠΟ για να διαμαρτυρηθούν και να πούνε κάποια συνθήματα εντελώς ειρηνικά. Σε τρία λεπτά τους περικύκλωσαν και τους έβαλαν στην κλούβα. Μετά από καμιά ώρα τους άφησαν πέρα από ένα παιδί που καθυστέρησε περισσότερο αλλά μετά το άφησαν και αυτό. Οπαδοί δεν ήρθαν στο γήπεδο, εκεί ήταν μόνο οι προσκεκλημένοι».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου:
«Πρέπει να έχουμε κόσμο για να δώσουμε μηνύματα, να έρθουν χορηγίες και να δούνε όλοι πως ο λαός του Ηρακλή ανέβασε την ομάδα. Τώρα που είναι σίγουρη η ομάδα δεν πρέπει να την αφήσουμε».
Για την βοήθεια που δίνει ο Παπαθανασάκης:
«Ο πρόεδρος δεν βοηθάει απλά άλλα βάζει το… είναι του. Με τις πωλήσεις των διαρκείας του χρόνου θα καταλάβει ο πρόεδρος που ήρθε. Πιστεύω πως θα υπάρξει μεγάλο ξεπούλημα εισιτηρίων. Το πνεύμα του προέδρου θα είναι να πηγαίνει αυτόνομα και όποιος τον αδικεί θα του ορμάει. Ο Ηρακλής θα γίνει μεγάλος σε όλα και δεν πρέπει να υπάρχει ηττοπάθεια. Όταν γίνεται κάτι κακό, γίνεται μόνο στον Ηρακλή. Ο Ηρακλής της ηττοπάθειας δεν υπάρχει πλέον».
Για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ομάδα:
«Όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν. Εγώ βέβαια δεν συμμετέχω σε αυτό το κομμάτι. Εγώ θέλω να ανοίγω κερκίδες, να παίρνω μεγάλα πέταλα σε γήπεδα και να τα γεμίζουμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: