Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Κατέληξε στην 11άδα ο Μαρκαριάν!!

Το μεσημέρι αναχωρεί η Εθνική Ελλάδας για το Τόρσχαβν, όπου θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2016. Το πιθανότερο σχήμα που ετοιμάζει ο Μαρκαριάν.

Κατέληξε στην 11άδα ο Μαρκαριάν
Με προορισμό το Τόρσχαβν, την πρωτεύουσα των Νήσων Φερόε, αναχωρεί το μεσημέρι (στις 15:00) η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, με στόχο να πετύχει την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Όλοι στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο αντιλαμβάνονται πως παρά του χαμηλού επιπέδου αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν πρόκειται για ένα ματς δίχως αύριο, αφού πρέπει να πάρουν κερδίσουν το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια που απομένουν στα προκριματικά του Euro 2016.

Αυτό το γεγονός από μόνο του δημιουργεί τις δυσκολίες που καλούνται να ξεπεράσουν οι διεθνείς, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν το καθήκον τους και να δώσουν χαρά στον κόσμο που τους έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Σέρχιο Μαρκαριάν στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής δοκίμασε σχήμα με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σταφυλίδη.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σάμαρης, Κονέ και Φορτούνης. Στα πλάγια θα είναι ο Φετφατζίδης με τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου (αν και υποψήφιος είναι και ο Νίκος Καρέλης). Πάντως, θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Ταχτσίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: