Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Το «μπαλάκι» στον Μελισσανίδη για Δέλλα!!


Στο σημερινό ραντεβού ο Δέλλας μετέφερε το πλάνο του για την ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας στους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ενημερωθεί και θα πάρει την τελική του απόφαση.

Το «μπαλάκι» στον Μελισσανίδη για Δέλλα
Τελικά, θα χρειαστεί και άλλο... επεισόδιο στο σίριαλ της παραμονής -ή όχι- του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών παραμένει ανοικτό μετά και τη σημερινή πρώτη συνάντηση που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Όπως μετέφερε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης στο σημερινό ραντεβού, το οποίο είχε διάρκεια για περισσότερο από μιαμιση ώρα, δεν τέθηκε επί τάπητος το θέμα του συμβολαίου του Δέλλα.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε τον απολογισμό της σεζόν που φεύγει και συζήτησε για τις ανάγκες του ρόστερ της ομάδας στη νέα σεζόν. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Δέλλας μετέφερε το πλάνο του για την ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας στους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς.

Αυτός που θα αποφασίσει τι θα συμβεί είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θα ενημερωθεί από τον Μπάγεβιτς για τη συζήτηση που είχε με τον Δέλλα και θα κρίνει για "πιστεύω" αλλά και τα "θέλω" του Έλληνα τεχνικού για τη νέα ΑΕΚ.

Ο Μπάγεβιτς και ο Δέλλας θα έχουν νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Σε αυτή θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: