Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Χιλή-Ισημερινός για πρώτο πιάτο!!

Σέντρα στο 44ο Κόπα Αμέρικα, με Χιλή και Ισημερινό να τίθενται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και τους οικοδεσπότες να θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

Χιλή-Ισημερινός για πρώτο πιάτο!

Για αυτό το λόγο οι προσδοκίες για τον Αλέξις Σάντσες και την παρέα του είναι ιδιαίτερα υψηλές, γεγονός το οποίο έχουν συντελέσει και οι εμφανίσεις των Χιλιανών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 από το οποίο αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τη Βραζιλία στη φάση των «16».

«Το ματς κόντρα στο Εκουαδόρ θα είναι σκληρό και ιδιαίτερα δύσκολο. Είναι μια ομάδα με πολύ γρήγορους παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν πάρα πολλά προβλήματα στους ανοιχτούς χώρους», δήλωσε ο τεχνικός της Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι στη συνέντευξη Τύπου ο οποίος κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014 κέρδισε πάρα πολλές συμπάθειες και για τα όσα παρουσίαζε η ομάδα του στο γήπεδο, αλλά και για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Τα μοναδικά προβλήματα για τη Χιλή ακούν στα ονόματα των Εστεμπάν Παρέδες και Κάρλος Καρμόνα που έμειναν εκτός αποστολής για όλο το τουρνουά.

Από την άλλη μεριά, ο Ισημερινός θα δώσει το πρώτο του επίσημο ματς με τον Γκουστάβο Κιντέρος στον πάγκο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 4-0 κόντρα στον Παναμά στο τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Για τη διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα, ο Ισημερινός μετρά εννέα συνεχόμενες ήττες ενώ έχει να κερδίσει από το 2001, όταν επικράτησε της Βενεζουέλας με 4-0. Εκτός των άλλων, τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά και σημαντικά, διότι εκτός έχουν τεθεί οι Αντόνιο Βαλέντσια, Φελίπε Καϊσέδο, Άνχελ Μένα, Μάικλ Αρόγιο και Ζέιμ Αγιοβί.

«Ξέρουμε αρκετά. Ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε ομάδες του Σαμπάολι. Έχω την πίστη ότι η ομάδα θα παίξει καλά και θα ωριμάσει κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί καλά. Η Χιλή είναι ταχύτατη στη μεταφορά του παιχνιδιού. Είναι πολύ γρήγοροι. Θα προσπαθήσουμε να τους αιφνιδιάσουμε», δήλωσε ο τεχνικός του Ισημερινού εν όψει της πρεμιέρας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απ’ ευθείας στις 02:00 (ξημερώματα Παρασκευής) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χιλή
(Χόρχε Σαμπάολι, 3-4-2-1): Μπράβο - Σίλβα, Μεδέλ, Χάρα - Μένα, Ντίαζ, Αράνγκουιθ, Ίσλα - Φερνάντες, Βιδάλ - Σάντσες

Εκουαδόρ (Γκουστάβο Κιντέρος, 4-4-2): Ντομίνγκες - Αγιοβί, Ασιλιέρ, Εράζο, Παρέδες - Μαρτίνες, Νομπόα, Ιμπάρα, Μοντέρο - Ενέρ Βαλέντσια, Ντάνιελ Ανγκούλο

Γήπεδο: Εστάντιο Νασιονάλ, Σαντιάγκο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: