Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ήρθε και φέρνει εξελίξεις!

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Φρανκ Άρνεσεν και κατευθείαν «έπεσαν» στο τραπέζι όλα τα «καυτά» θέματα, καθώς συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ήρθε και φέρνει εξελίξεις
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ συναντήθηκε αμέσως με τον Ιάκωβο Αγγελίδη ώστε να συζητήσουν για όλα τα θέματα που τρέχει εδώ και λίγες ημέρες που είναι στο συγκεκριμένο πόστο.

Φυσικά προτεραιότητα αποτελεί το θέμα του προπονητή, καθώς η θέση είναι ορφανή, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, καθώς στα μέσα Ιουλίου υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (Europa League). Υπήρχε η φήμη τις προηγούμενες ημέρες ότι με την άφιξη του θα γίνει γνωστό και το όνομα του νέου τεχνικού, αλλά από χθες υπάρχει η πληροφορία ότι νεότερα για τη συγκεκριμένη υπόθεση θα υπάρξουν από βδομάδα.

Φυσικά, πρέπει να προχωρήσουν και άλλα θέματα που έχουν σχέση με τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς η άποψη του Δανού είναι ότι βρίσκεται αρκετά πίσω ο σχεδιασμός.

Ο Άρνεσεν θα αναχωρήσει άμεσα και θα επιστρέψει για άμεση εγκατάσταση στις 16 Ιουνίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: