Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ζήτησε Μήτρογλου ο Περέιρα!!

Την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου φέρεται να έχει εισηγηθεί ο Βίτορ Περέιρα στη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου.

Ζήτησε Μήτρογλου ο Περέιρα

Το όνομα που ξεχωρίζει, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fotomac.com.tr», είναι εκείνο του Κώστα Μήτρογλου. Το ρεπορτάζ του σάιτ αναφέρει πως ο 46χρονος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στη Φούλαμ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η «Φενέρ» θα ψάξει την περίπτωσή του, γνωρίζοντας όμως πολύ καλά πως θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για την απόκτηση του «πιστολέρο».

Επίσης, ο Περέιρα θα προσπαθήσει να πείσει τον Μπρούνο Άλβες να παραμείνει στην ομάδα, αφού ο διεθνής στόπερ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, ύστερα από την δολοφονική επίθεση που είχε γίνει στο πούλμαν της Φενέρμπαχτσε τον περασμένο Απρίλιο.

Παράλληλα, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ρολάντο, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και τα τελευταία χρόνια έχει παίξει ως δανεικός σε Νάπολι, Ίντερ και Άντερλεχτ, ενώ μία από τις επιλογές του είναι και ο Βραζιλιάνος μπακ, Μαϊκόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: