Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Επιστρέφει... δριμύτερη η Μάντσεστερ Σίτι!!

Μεταγραφές «υψηλού επιπέδου» έταξε στους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι, ο πρόεδρος του συλλόγου, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ο οποίος αφού παραδέχτηκε πως οι «πολίτες» τέθηκαν εκτός στόχων πέρυσι, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.
Έτοιμη για «μεγάλα πράγματα» θα είναι και πάλι η Μάντσεστερ Σίτι, μετά και την σχετική ενίσχυση που θα πραγματοποιήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Ο πρόεδρος των «πολιτών», Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, εξέφρασε την επιθυμία να δει την ομάδα να πρωταγωνιστεί σε Αγγλία και Ευρώπη, ενώ αναγνώρισε την καθίζηση της τη χρονιά που πέρασε.
«Έχουμε έναν μεγάλο πυρήνα εδώ και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτόν τον πυρήνα. Την ίδια στιγμή όμως, θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Θέλουμε μια ομάδα που είναι σε θέση και έχει την ικανότητα και την ποιότητα για να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ, να είναι ανταγωνιστική και να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι σε θέση να διανύσει όλη τη διαδρομή σε δύο διοργανώσεις κυπέλλου στην Αγγλία», δήλωσε αρχικά.
«Νομίζω ότι θα δούμε κάποιες αλλαγές. Θα δούμε κάποιους παίκτες που μας έχουν βοηθήσει πολύ και ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσουν στην επόμενη πρόκληση τους. Θα μας δείτε στην αγορά, φέρνοντας υψηλής ποιότητας παίκτες που εντάσσονται στο πλαίσιο της φιλοδοξίας που έχουμε αυτό το καλοκαίρι», επεσήμανε, για να συμπληρώσει:
«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η ομάδα θα είναι ισχυρότερη και πιο ανταγωνιστική. Είμαι ταυτόχρονα σίγουρος και ενθουσιασμένος για το τι έρχεται το επόμενο έτος. Θέλω να αφήσω την απογοήτευση του περασμένου χρόνου πίσω μου, πίσω από όλους μας. Όλοι έχουμε γυρίσει τη σελίδα. Η ενέργεια αυτή τη στιγμή είναι θετική, η ενέργεια για να βρεθούμε και πάλι στο προσκήνιο, κερδίζοντας την Πρέμιερ Λιγκ και έχοντας μια καλύτερη απόδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι η κινητήρια δύναμη για όλους μας αυτή τη στιγμή».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: