Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Θα αγωνιστεί στη Γ” η Νίκη Βόλου»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Δημήτρης Γκόλιας και τόνισε πως η ομάδα του έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να αγωνιστεί στη Γ’ εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δηλώσαμε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την ομάδα στη Β’ εθνική. Γνωρίζουν πλέον η ΕΠΟ και η Φούτμπολ Λιγκ. Δηλώσαμε επίσημα την επιθυμία μας και την απόφαση μας πως η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ εθνική. Και ο ΟΦΗ θα το κάνει αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες ακολουθεί και ο Εργοτέλης».
 Για την πιθανότητα να γίνουν μπαράζ:
«Δεν ξέρω αν θα γίνουν μπαράζ ή αν θα υπάρξει κατευθείαν άνοδος. Θα υπάρξει ένα μεγάλο καλοκαίρι όπου θα πιέσουν πολλές ομάδες από τις δύο κατηγορίες. Ο νόμος είναι συγκεκριμένος αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, όλα είναι πιθανά».
Για τα χρέη της Νίκης Βόλου:
«Τα χρέη είναι πάνω από 7.000.000 ευρώ. Αυτό το χρέος έχει δημιουργηθεί σε βάθος 10ετίας από προηγούμενες καταστάσεις. Εμείς έχουμε οργανωθεί αρκετά, έχουμε επιλέξει αρκετούς παίκτες και επιτελείο, η προετοιμασία μας έχει διευθετηθεί και προχωράμε ήδη σαν να βρίσκεται η ομάδα στη Γ’ εθνική».
Για την ΑΕΚ και τον Ηρακλή:
«Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Ηρακλή για την άνοδο τους. Σεβόμαστε τις ομάδες με ιστορία και αυτές οι δύο έλειπαν από την Α’ εθνική».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: