Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Όνειρο η ΑΕΚ»!

Η ΑΕΚ δεν επιστρέφει απλά. Αποτελεί ξανά όνειρο για τους νέους παίκτες. Ενθουσιασμένος -αλλά και με πλήρη συναίσθηση της φανέλας που θα φορέσει- ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στο sport-fm.gr.

«Όνειρο η ΑΕΚ»!
Γίνεται κάποιος να ‘ναι «προσγειωμένος» και ταυτόχρονα να… πετάει στα σύννεφα;

Γίνεται! Και το αποδεικνύει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος!

Ενθουσιασμένος απ’ τη μεταγραφή στην ΑΕΚ, αλλά κι έτοιμος να δουλέψει σκληρά και χωρίς μεγάλα λόγια για την αντεπίθεσή της, ο νεαρός μπακ περιέγραψε στο sport-fm.gr το όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου φαίνεται σαν ψέμα. Ακόμα και τώρα που έχει κλείσει η μεταγραφή, μου φαίνεται απίστευτο. Είναι ένα όνειρο για όλους τους παίκτες της ηλικίας μου να πάνε σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, ειδικά μετά τα δυο δύσκολα χρόνια που πέρασε. Τώρα όμως επιστρέφει στη θέση της και θα ‘ναι και πάλι μια τεράστια δύναμη», είπε στα πρώτα του λόγια ως παίκτης της «Ένωσης».

Εκεί όπου θα βρει πλέον πολλούς ικανούς. Ειδικά στη θέση του μοιάζει να υπάρχει η μεγαλύτερη πληρότητα (με Μπακάκη-Γκάλο). Αυτό όμως δεν τον προβληματίζει:

«Πάω σε ένα μεγάλο σύλλογο. Είναι λογικό ν’ αντιμετωπίσω δυσκολίες, αφού διαθέτει παίκτες μεγάλης κλάσης και άλλους ακόμα που θα έρθουν. Πιστεύω πολύ, όμως, στον εαυτό μου και είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά, γιατί οι απαιτήσεις αυξάνονται. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω πάντα την ομάδα μου».

Τον καλύτερο εαυτό του, βέβαια, τον έδωσε και προ ημερών στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Αυτό όπου «ξελόγιασε» την ΑΕΚ να τον αποκτήσει: «Όταν παίζεις με τόσο μεγάλες ομάδες είναι ένα κίνητρο να δώσεις τα πάντα. Έτσι έκανα κι εγώ στο μεταξύ μας παιχνίδι, χωρίς να ξέρω αν η ΑΕΚ με έχει παρακολουθήσει ή ενδιαφέρεται για μένα», απαντά.

Παρόλο, δε, που είναι «νέος», δείχνει να έχει… μυηθεί αμέσως στη φιλοσοφία της νέας του ομάδας: «Φυσικά και μπορεί να πάει από την πρώτη χρονιά για πρωτάθλημα, με τη δυναμική του ονόματός της και τον τεράστιο κόσμο που κουβαλάει κι έμεινε δίπλα της αυτά τα χρόνια. Είναι πονεμένη ομάδα η ΑΕΚ, πέρασε δύσκολα, αλλά τώρα μπορεί να κυνηγήσει με τεράστιες αξιώσεις τον τίτλο».

Όσο για την προηγούμενη ομάδα του, δεν θα μπορούσε να την παραλείψει. Παρά την ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον του, δεν κράτησε κακία. Και την αποχαιρετά όπως πρέπει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Απόλλωνα: Τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά στον Αλέκο Βοσνιάδη, που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι καλή συνέχεια και να επιστρέψουν σύντομα στην πρώτη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: