Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Δυνατός φορ ο Φερφέλης»

Πολύ καλά ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Τσβόλε, Χέραρντ Νάικομπ, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάνννα, Δημήτρη Φερφέλη.

«Δυνατός φορ ο Φερφέλης»

«Ο Δημήτρης είναι ένας δυνατός φορ. Τραυματίστηκε λίγο μετά τον ερχομό του στην ομάδα, αλλά ύστερα από ένα διάστημα επανήλθε. Ταίριαζε στη φιλοσοφία της Τσβόλε, αφού μας αρέσει να προωθούμε νεαρούς παίκτες. Διαθέτει πολύ καλό σουτ και έχει πολύ καλή υποδοχή της μπάλας», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας του ολλανδικού συλλόγου στη Live Sport και πρόσθεσε:

«Έχει το εύκολο γκολ μέσα στην περιοχή, είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας και μπορεί να παίξει τόσο εντός περιοχής όσο και εκτός αυτής. Έχει τη δυνατότητα να βελτιωθεί πολύ. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κ23. Εμείς θέλαμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Θεωρώ πως είναι πολύ καλή επιλογή του, αφού θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Ο 22χρονος επιθετικός θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μιχάλη Μανιά, ο οποίος παρουσιάζεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και έχουν απομείνει τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: