Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Γίνεται η ανατροπή...»

Αν και ο Ολυμπιακός έχει το 2-0, αν και το μομέντουμ είναι (πολύ) κόκκινο, ο Άρης Λυκογιάννης δηλώνει αισιόδοξος στο sport-fm.gr για μια... επική ανατροπή. «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πλέον», είπε.

«Γίνεται η ανατροπή...»
Τίποτα δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού πλέον στους τελικούς, ωστόσο ο Άρης Λυκογιάννης πιστεύει στο... μέταλλο της ομάδας. Ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου μίλησε στο sport-fm.gr για τα αίτια της ήττας στο ΟΑΚΑ απ' τον Ολυμπιακό, τα περιθώρια αντίδρασης που υπάρχουν και το πιο... χαλαρό τρίτο ματς στο ΣΕΦ, που θα μπορούσε να ξαναβάλει τους πράσινους στο κόλπο.

Συνέντευξη στον Αποστόλη Σπυρόπουλο

«Νομίζω πως είχαμε αρκετή νευρικότητα και υπήρξαν πολλές φάσεις που δεχθήκαμε καλάθι και τιμωρηθήκαμε στο τέλος της επίθεσης. Αυτό μας κόστισε ψυχολογικά. Κάθε φορά που πλησιάζαμε στους τέσσερις, στους τρεις, στους δύο, κάναμε ένα λάθος, χάναμε μια μπαλιά και ο Ολυμπιακός έβρισκε σκορ στην εκπνοή. Μας πλήγωσε πολύ αυτό, οι μικρές λεπτομέρειες. Συν ότι φυσικά δεν έχουμε μεγάλο αριθμό παικτών, που φαίνεται πως έχει φέρει ένα πρόβλημα στο ροτέισον, το οποίο θέλοντας και μη έχει μειωθεί».

Όσο για το αν υπάρχουν περιθώρια... αντίδρασης: «Κατά τη γνώμη μου γίνεται η ανατροπή. Βεβαίως. Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι σε θέση ισχύος, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι... Παναθηναϊκός. Ακόμα και καταπονημένος αν είναι, ακόμα και με ελλείψεις».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια: «Το τρίτο παιχνίδι της σειράς θα πρέπει στο μυαλό μας και στη διαχείριση που θα κάνουμε να είναι πιο εύκολο σε σχέση με τα προηγούμενα. Είμαστε ήδη στο 2-0, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ούτως ή άλλως είναι ήδη δύσκολη η κατάστασή μας το μυαλό και στη διαχείριση που θα κάνουμε, θα πρέπει να είναι πιο εύκολο απ' τα προηγούμενα. Είμαστε ήδη στο 2-0, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, είναι ήδη πολύ δύσκολη η κατάσταση. Η λογική και ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε το προσεχές ματς είναι να προσπαθήσουμε να το κάνουμε πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για πιθανή επιστροφή Μπατίστα: «Όταν έχουμε τόσο μικρό αριθμό παικτών, το να επιστρέψει ένας, πόσω μάλλον όταν αυτός θα 'ναι ο Μπατίστα, είναι πολύ σημαντικό». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: