Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Νάτχο: «Πήρα λίγο αέρα στον ΠΑΟΚ»

Ευεργετικά λειτούργησε για τον Μπίμπρας Νάτχο η παρουσία του στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Ισραηλινός μέσος και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο παρουσιάστηκε αναγεννημένος στο φετινό ρωσικό πρωτάθλημα.

Νάτχο: «Πήρα λίγο αέρα στον ΠΑΟΚ»
Την ευκαιρία να αλλάξει παραστάσεις και να ανανεωθεί είχε ο Μπίμπρας Νάτχο στον ΠΑΟΚ, στον οποίο έπαιξε από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το τέλος της σεζόν, και επέστρεψε αναγεννημένος στη Ρούμπιν Καζάν.

«Είχα προτάσεις αλλά ήξερα πως δεν ήθελα να αγωνιστώ πια στην Ρωσία. Όποιος γνωρίζει από ρωσικό πρωτάθλημα, καταλαβαίνει πως είναι πολύ δύσκολο στο θέμα της πίεσης. Ένιωθα πως είχα εξαντληθεί και πως θα έπρεπε να αλλάξω κάτι για μένα και την οικογένεια μου. Ήταν χειμώνας, οι περισσότερες ομάδες είχαν κλείσει ήδη το ρόστερ τους και ξαφνικά ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο Ισραηλινός μέσος και πρόσθεσε:

«Ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να πάρω λίγο αέρα. Ακούστηκαν πολλά τότε, αλλά τι έγινε; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, γύρισα εντελώς διαφορετικός στην Ρωσία. Η Ελλάδα μου άρεσε πολύ. Αγωνίστηκα για μισή σεζόν και θεωρώ πως προσπάθησα να πάω ένα βήμα πιο μπροστά. Το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ψυχολογίας και τότε δεν άντεχα άλλη μια σεζόν στην Ρωσία. Σήμερα νιώθω πιο... πεινασμένος. Έκανα ένα καλό βήμα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: