Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Παίζουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης και μίλησε για τη σειρά των μικρών τελικών με τον Άρη αλλά και το μέλλον της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Βλέπουμε ωραία παιχνίδια και πολύ μεγάλα σκορ με όμορφο θέαμα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κουραστεί γιατί έχουν φτάσει τα 55 παιχνίδια και παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς τα παιδιά αντέχουν. Ο προπονητής προσπαθεί να βάλει και άλλα παιδιά στην ομάδα».
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός στο τέταρτο 10λεπτο:
«Υπάρχει η φιλοσοφία που παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είτε κερδίζουμε 20 πόντους είτε χάνουμε».
Για το αν είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ το γεγονός πως ο Άρης παίζει χωρίς κόσμο:
«Ίσως να είναι αβαντάζ ίσως και όχι επειδή η άλλη ομάδα συσπειρώνεται. Το θέμα είναι πως το μπάσκετ πρέπει να γίνεται με κόσμο. Ειδικά φέτος παίχτηκαν πολλοί ωραίοι αγώνες και πρέπει να αλλάξει κάποιος κανονισμός στο θέμα με τα άδεια γήπεδα. Πρέπει να βρεθεί κάποια άλλη τιμωρία. Το πρόστιμο είναι… «αλμυρό» και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Με αυτή την αφορμή θέλω να πω στους δικούς μας φιλάθλους πως απαγορεύεται να έχουμε κάποιου είδους βίας ή κάποια ένταση. Ίσως χρειαστεί να παίξουμε και άλλο παιχνίδι στην έδρα μας και είναι κρίμα να χάσουμε τον κόσμο μας. Η τρίτη θέση είναι πολύ σημαντική καθώς σημαίνει απευθείας Ευρώπη. Ο νόμος είναι πολύ αυστηρός και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βέβαια δεν γίνονται τα ίδια αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση».
Για το μέλλον της ομάδας:
«Είμαστε σε αναμονή να τελειώσει η χρονιά και να δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατοί, η ΑΕΚ έχει δυναμώσει το ίδιο και ο Άρης. Θα κάνουμε το δικό μας πρόγραμμα για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο του χρόνου. Αν δεν έχεις χρήματα είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι. Ή θα μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε το θέμα του επενδυτή ή θα πάμε έτσι και η θέση που θα μπορούμε να διεκδικήσουμε θα είναι η τέταρτη – πέμπτη. Θα είμαστε ξεκάθαροι στον κόσμο».
Για τον Ιβάν Σαββίδη:
«Ο Ιβάν Σαββίδης βοηθάει πάρα πολύ και θα περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά για να δούμε τι θα γίνει».
Για την πιθανή συνεργασία Σαββίδη – Κοντομηνά:
«Ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη οικογένεια που χωράει τους πάντες. Υπάρχουν εξωδιοικητικοί παράγοντες όπως ο κ. Μαλελής που έφερε τον κ. Κοντομηνά. Όλα θα τα δούμε μετά το τέλος της χρονιάς. Πρέπει να ξέρουμε και αν θα παίζουμε Ευρώπη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: