Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Περέιρα, όπως λέμε… Μουρίνιο»!


Δύο Πορτογάλοι που έχουν εργαστεί στην Τουρκία, ο Πασιένσια και ο Κουσέιρο, κλήθηκαν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του Βίτορ Περέιρα που αναλαμβάνει τη Φενερμπαχτσέ.

«Περέιρα, όπως λέμε… Μουρίνιο»!
Το προφίλ του Βίτορ Περέιρα που αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί από την Φενερμπαχτσέ σκιαγράφησαν για λογαριασμό της «Sabah» ο Ντομίνγκος Πασιένσια και ο Κουσέιρο που εργάστηκαν πριν από λίγα χρόνια στην Τουρκία.

«Παρακολουθώ στενά τη δουλειά του Περέιρα από την Πόρτο. Η ποδοσφαιρική του προσέγγιση μοιάζει με εκείνη του Μουρίνιο, αφού είναι της ίδιας σχόλης. Μερικές φορές είναι λίγο νευρικός, επιθετικός, και θέλει να κερδίζει συνεχώς. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ήττα», τόνισε ο Πασιένσια που είχε δουλέψει στην Καϊσερίσπορ και τώρα είναι στον ΑΠΟΕΛ.

Από την πλευρά του, ο Κουσέιρο που είχε καθίσει στον πάγκο της Γκαζιάντεπσπορ, υπογράμμισε: «Είναι ιδανικός για να συνεχίσει την παράδοση. Πήρε πρωτάθλημα με την Πόρτο, συνεχίζοντας το έργο του Μουρίνιο και του Βίλας Μπόας. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο στην Ελλάδα και τα κατάφερε και εκεί. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει τις επιτυχίες και στη Φενερμπαχτσέ και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των φιλάθλων της». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: