Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Παράταση στην αγωνία!!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ πως εντός της εβδομάδας αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο νέος προπονητής της ομάδας, με τον Άρνεσεν να προχωράει και την στελέχωση του ρόστερ.

Παράταση στην αγωνία
Ούτε χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Φρανκ Άρνεσεν και άλλη μία μέρα παρατάθηκε η αγωνία στον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα για το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει να «χτίσει» την ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής δεν είχε ενημερώσει μέχρι αργά χθες το βράδυ αν θα βρίσκεται σήμερα στη συμπρωτεύουσα, κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά και πρέπει άμεσα να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Στο θέμα του προπονητή πρώτη επιλογή φαίνεται πως είναι ο Γκιγέρμο Σελετό της Λανούς, με τον πρόεδρο του αργεντίνικου συλλόγου να δηλώνει πως: «δεν έχουμε μιλήσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει αυτές τις μέρες. Τη Δευτέρα τον περιμένουμε να μιλήσουμε. Υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εμάς και στο τεχνικό επιτελείο. Ήδη ετοιμάζουμε την επόμενη ομάδα».

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία πως τελικά η διοίκηση θα είναι σε θέση σύντομα να ανακοινώσει τον επόμενο προπονητή, χωρίς αυτός να γίνει γνωστός σήμερα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: