Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Πρώτο φαβορί ο Χάβος για Ατρόμητο!!

Άμεσα θέλουν να κλείσουν το θέμα προπονητή στον Ατρόμητο μετά την απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια και ήδη εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Μάκη Χάβου.

Πρώτο φαβορί ο Χάβος για Ατρόμητο!
Σε λίγους προκάλεσε έκπληξη η κατάληξη των συζητήσεων ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Νίκο Νιόπλια, καθώς όπως αποδείχθηκε υπήρξε σαφής διάσταση απόψεων εν όψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν και δεν μπορούσε να «γεφυρωθεί».

Από τις προηγούμενες μέρες, όποιος μιλούσε με μέλη της διοίκησης των Περιστεριωτών είναι η αλήθεια ότι αντιλαμβανόταν ότι υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της ανανέωσης.

Πλέον, οι Περιστεριώτες εξετάζουν τις πιθανές διάδοχες λύσεις και αυτή τη στιγμή η περίπτωση που ξεχωρίζει είναι του Μάκη Χάβου.

Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού έχει πολλές συμπάθειες στους «κυανολεύκους» και μάλιστα αποτελούσε διακαή πόθο, ώστε να αποκτηθεί ως διάδοχος του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ωστόσο, το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» ήταν αξεπέραστο εμπόδιο για εκείνη τη χρονική συγκυρία.

Για την ώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες και πιθανότατα μέσα στο επόμενο 24ωρο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: