Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Υπάρχει και κάτι καλύτερο από Εσκριμπά!

Στην Ισπανία μιλούν για συμφωνία Ολυμπιακού - Εσκριμπά, όμως οι διοικούντες δεν είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το deal μαζί του, καθώς έχουν και άλλους τεχνικούς στο μυαλό τους.

Υπάρχει και κάτι καλύτερο από Εσκριμπά

Φυσικά, και οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν στο μυαλό τους και άλλες περιπτώσεις τεχνικών, των οποίων τα ονόματα έχουν γραφει, δηλαδή, όπως αυτό του Μάρτιν Γιολ, ή άλλων, των οποίων το όνομα παραμένει μυστικό. Περιπτώσεις, οι οποίες κρίνονται ότι είναι πιο "καλές" από εκείνη του Εσκριμπά.

Για παράδειγμα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός ανάμεσα στις περιπτώσεις που τσεκάρει είναι και μια ενός Γάλλου προπονητή, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστο το όνομά του.

Στον Πειραιά, αυτό που θέλουν είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή όσο το δυνατό το συντομότερο. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας είχαν επισημάνει ότι στόχος είναι να κλείσει σήμερα ο προπονητής, κάτι που ακόμη δεν έχει γινει.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η περίπτωση να προχωρήσει -τελικά- του Εσκριμπά δεν είναι απίθανη. Ωστόσο, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει με ευκολία. Για να μην το έχει κάνει ακόμη, κατι σημαίνει... Και αυτό είναι ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι στον Πειραιά έχουν και κάτι άλλο στο μυαλό τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: