Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Χαλάλι η αναμονή για Μπουρούση!!

Περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη της Ευρωλίγκας περίμενε ο Γιάννης Μπουρούσης για να μπορέσει να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.
Ο 31χρονος σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την πολυπόθητη «κούπα» στο φετινό Final Four, που έλαβε χώρα στο «Barclaycard Center» της ισπανικής πρωτεύουσας, αφού πρώτα χρειάστηκε να περιμένει δεκατρία χρόνια από το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. Η διοργανώτρια αρχή ξεκίνησε τα πατροπαράδοτα αφιερώματά της στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης και ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο πρώτος που παρουσίασε.
Στο άρθρο της αναφέρει μεταξύ άλλων: «O μόνος παίκτης της Ευρωλίγκας που αγωνίζεται στη διοργάνωση τα τελευταία δεκατρία χρόνια σερί. Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε περισσότερο από τους περισσότερους για να γίνει πρωταθλητής για πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε την καλύτερη αναλογία ριμπάουντ και μπλοκ σε συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής. Στο Final Four η εμπειρία του αποδείχθηκε καθοριστική όταν οι ψηλοί της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν πρόβλημα με τα φάουλ, τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό. Μετά, λοιπόν, τις προηγούμενες αποτυχίες στους τελικούς του 2010 με τον Ολυμπιακό και του 2013 με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο τρίτος ριμπάουντερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα και ο τέταρτος κορυφαίος μπλοκέρ της διοργάνωσης πέτυχε επιτέλους τον στόχο του: τον τίτλο της Ευρωλίγκα».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: