Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ότι άξιζε το πρώτο ημίχρονο!!

Μόνο το πρώτο ημίχρονο άξιζε στο φιλικό της Ισπανίας κόντρα στην Κόστα Ρίκα, με τους «φούριας ρόχας» να επικρατούν με 2-1 της αντιπάλου τους στο Λεόν.

Ότι άξιζε το πρώτο ημίχρονο
Η Ισπανία νίκησε με 2-1 την Κόστα Ρίκα σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Λεόν, ικανοποιώντας μόνο στο πρώτο ημίχρονο με την εμφάνισή της τους φίλους της που έσπευσαν να την παρακολουθήσουν, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Λευκορωσία την ερχόμενη Κυριακή για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παρέταξε μια σχεδόν αναπληρωματική ομάδα και πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στην επανάληψη, οπότε θα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, ενόψει του επίσημου αγώνα που έπεται.

Αντίθετα, ο Πάουλο Θέσαρ παρέταξε μα ομάδα με όλα τα αστέρια της στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε για ότι καλύτερο.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη χωρά της Καραϊβικής αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 5΄με τον Βένεγκας. Οι Ισπανοί απάντησαν άμεσα στο 7’ με τον Αλκάθερ, ο οποίος νίκησε τον Κέιλορ Νάβας. Οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης πίεσαν στη συνέχεια και προηγήθηκαν στο 30’ με τον Φάμπρεγας, μετά από συνδυασμό Νολίτο-Βιδάλ.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έριξαν κατακόρυφα την απόδοση των «φούριας ρόχας», οι οποίοι δε δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση στην εστία του γκολκίπερ της Ρεάλ.


ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Μπάρτρα, Ράμος (57’ Πικέ), Μπερνάτ, Σαν Χοσέ (73’ Μπουσκέτς), Κόκε (58’ Καθόρλα), Βιδάλ (46’ Βιτόλο), Φάμπρεγας (82’ Ισκο), Νολίτο (58’ Σίλβα), Αλκάθερ

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Νάβας, Γκαμπόα, Ουμάνια, Γκονζάλεζ, Μίλερ, Ντίαζ (80’ Αγκιλάρ), Ρουίζ, Μπόρχες (88’ Σαμπόριο), Γκουζμάν (68’ Κουμπέρο), Βένεγκας (66’ Βέγκα), Κάμπελ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: