Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

«Να γίνει ο Δέλλας νέος Μπάγεβιτς»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και χαρακτήρισε μια απόφαση επένδυσης την παραμονή του Δέλλα παραδεχόμενος ότι στο πρόσωπό του βλέπουν έναν νέο Μπάγεβιτς.

«Να γίνει ο Δέλλας νέος Μπάγεβιτς»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η ηγεσία της ΑΕΚ, βλέπει στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα, μια επένδυση στο πρόσωπο του προπονητή, έναν νέο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

"Ναι η ηγεσία της ΑΕΚ και προσδοκά να κερδίσει μια σημαντική επένδυση στο πρόσωπο του προπονητή. Το μεγάλο κέρδος θα είναι ένα μοντέλο ποδοσφαιρικό και φυσικά το πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα. Δεδομένα αυτό που θα πω δεν είναι απόφαση ανάκγης, αλλά απόφαση επένδυσης", πρόσθεσε.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά. Επεσήμανε ότι για την απόκτηση του Βάργκας απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες και δεν διέψευσε το ενδιαφέρον για τους Τζεμπούρ και Σκόκο. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η περίπτωση του αργεντινού άσου είναι σαφώς δυσκολότερη καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο και ομάδα.



Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ανδρέα Δημάτου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-για την παραμονή του Δέλλα:

"Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση της παραμονής του Δέλλα είναι μια υπεράσπιση ενός ποδοσφαιρικού μοντέλου και μια συνέχεια του ποδοσφαιρικού πλάνου που είχε εξαγγείλει η ομάδα πριν από δύο χρόνια. Περισσότερα από ηθική, η απόφαση αυτή έχει ποδοσφαιρική συνέπεια".

-εάν στο πρόσωπο του Δέλλα η ηγεσία της ΑΕΚ βλέπει τον νέο Μπάγεβιτς.

"Ναι. Η ηγεσία της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό μοντέλο που υπάρχει προσδοκά να έχει κερδίσει μια σημαντική επένδυση στο πρόσωπο του προπονητή. Και θα το έχει μετά από δύο χρόνια όχι ταλαιπωρίας, αλλά δύο χρόνια που αποτελούν και θα αποτελούν κηλίδα στην ιστορία της ομάδας. Το μεγάλο κέρδος θα είναι ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο και το πρόσωπο του Δέλλα. Δεδομένα θα πω ότι δεν είναι μια απόφαση ανάγκης αλλά μια απόφαση επένδυσης".

-για το συμβόλαιο που θα υπογράψει...

"Δεν είναι γνωστό το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Αυτά δεν μετράνε... Είναι θέμα χημείας και σας διαβεβαιώ ότι ποδοσφαιρική χημεία υπάρχει στην ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι για όποιον έρχεται σε πρώτη επαφή με την ΑΕΚ βλέπει ότι υπάρχει μια λειτουργία κανονικής ομάδας".

-για τους στόχους της ΑΕΚ

"Είναι ξεκάθαροι οι στόχοι της ΑΕΚ... Όταν ανεβαίνει και με τις προσδοκίες αυτές. Το ζητούμενο είναι να κάνει τον προγραμματισμό και να πετύχει τους στόχους αυτούς. Το θέμα είναι το πως θα λειτουργήσεις από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος για να φτάσεις στον στόχο.

- εάν υπήρξε θέμα Δέλλα;

"Είναι δεδομένο... όταν ένα θέμα σε μια μεγάλη ομάδα δεν κλείνει! Θα πω ότι σε σχέση με την περσινή σεζόν η απόφαση παραμονής ήταν πολύ πιο γρήγορη. Πέρσι δεν ήμουν στην ΑΕΚ αλλά έμαθα και δεν διαψεύστηκαν ότι υπήρξαν επαφές του Μελισσανίδη με άλλους προπονητές. Τουλάχιστον αυτό είχα μάθει και εγώ ως δημοσιογράφος. Τώρα γνωρίζουμε ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Η περσινή κουβέντα για το μέλλον του Δέλλα δεν υπήρξε φέτος. Μην ξεχνάμε ότι η παραμονή του Δέλλα ανακοινώθηκε μια ημέρα μετά το τέλος των υποχρεώσεων''.

-για την εκδήλωση που θα γίνει σήμερα από τους παίκτες της ΑΕΚ;

"Είναι ένα ευχαριστώ των παικτών της ΑΕΚ απέναντι σε αντιπροσωπευτικά κομμάτια που στήριξαν την ομάδα αυτά τα δύο χρόνια. Απέναντι σε όλους αυτούς οι παίκτες της ΑΕΚ τους καλωσορίζουν στο δικό τους σπίτι και με τρόπο αντιπροσωπευτικό να τους ανταποδώσουν τη στήριξή τους τα δύο χρόνια. Δεν γιορτάζει η ομάδα την επιστροφή ήταν κάτι το δεδομένο. Απλώς γιορτάζουμε το τέλος αυτής της περιπέτειας δύο ετών.

-για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

"Το θέμα των διαρκείας θα ανακοινωθεί άμεσα. Είναι ξεκάθαρο ότι είχε έναν μεγάλο αριθμό διαρκείας στην παρουσία της ομάδας στην Γ' Εθνική. Και σίγουρα η ΑΕΚ δεν θα εκμεταλλευτεί την παρουσία της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

για τις μεταγραφές;

"Η τριάδα των Μπαγεβιτς, Μιλοβάβοτις και Δέλλα αποφασίζει. Έκαναν τον σχεδιασμό για την επιστροφή της ομάδας στη Σουπερ Λίγκα. Ακόμη και η μεταγραφή του Γιόχανσον δείχνει και τη λογική που θα κινηθεί η ΑΕΚ. Ήταν μια μεταγραφή για του χρόνου. Είναι περισσότερος ο χρόνος που κέρδισε με την ΑΕΚ πια, για να μπορεί να είναι καλύτερος στη νέα σεζόν".

-τι συμβαίνει με τον Βάργκας:

"Είναι θέμα χρόνου η τυπική επικύρωση της μεταγραφής.. ¨Είναι δύσκολο να γίνει η μεταγραφή από Αθήνα, στη Βενεζουέλα...

- για τον Τζεμπούρ και τον Σκόκο

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει... Είναι δεδομένο ότι γράφονται οι δύο ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι μέσα στους στόχους. Ο Σκόκο είναι πιο δύσκολη περίπτωση. Έχει συμβόλαιο και έχει ομάδα.

-για το μπάτζετ της ΑΕΚ:

"Το μπάτζετ ης ΑΕΚ θα είναι όπως και στις δύο προηγούμενες κατηγορίες θα καθοριστεί από τα έσοδα της ομάδας και τον προγραμματισμό. Και αυτό γιατί τα λάθη του παρελθόντος αποκλείονται να επαναληφθούν. Η ΑΕΚ είχε αυτή την περιπέτεια και πλέον πρέπει να στηρίζεται και να κινείται βάσει των εσόδων της. Με αυτή τη λογική θα στηριχθεί στα κέρδη της.

-για το γήπεδο

Το μόνο νέο είναι ότι περιμένουμε τις δύο καθαρογραμμένες αποφάσεις του ΣτΕ που θωρακίζουν την δημιουργία του γηπέδου της. Αυτές θα καθαρογραφούν και το μόνο που θα απομένει θα είναι η δημόσια διαβούλευση για τους περιβαλλοντολογικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: