Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Στενεύουν τα περιθώρια!!

Οι μέρες περνούν, η προετοιμασία πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα του προπονητή. Κανένα σχόλιο από την ΠΑΕ για τη φημολογία με Τούντορ.

Στενεύουν τα περιθώρια
Συνάντηση με τον Ιάκωβο Αγγελίδη είχε χθες ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μόλις για 24 ώρες και θα αναχωρήσει αύριο με προορισμό τη Δανία, όπου και θα σχολιάσει το παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με τη Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ο αθλητικός διευθυντής ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο θέμα του προπονητή, ενώ συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα (όπως η στελέχωση του ρόστερ).

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League είναι προγραμματισμένο στις 16 Ιουλίου και οι μέρες περνούν, χωρίς ουσιαστικά να έχει σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη στο θέμα προπονητή και την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μετά την άφιξη του Άρνεσεν αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως μαζί του ήταν και ο Ιγκόρ Τούντορ, με τη διοίκηση να μην έχει σχολιάσει τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Εκείνο που έχει ειπωθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι πως δεν μπορούν να σχολιάζουν τα διάφορα δημοσίευμα που κυκλοφορούν διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται για προπονητή ή ποδοσφαιριστή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: