Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Εζίλ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ»

Αφού επέστρεψε πιο δυνατός στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του, κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό στην σεζόν, ο Μεσούτ Εζίλ δηλώνει πως η Άρσεναλ είναι έτοιμη και μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.
«Ήμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς αυτήν την σεζόν, αλλά την επόμενη μπορούμε να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και να φτάσουμε πιο μακριά στην Πρέμιερ Λιγκ.
Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που είχα να αντιμετωπίσω έναν σοβαρό τραυματισμό. Πιστεύω πως αυτό έγινε εξαιτίας των πολλών αγώνων, χωρίς διάλειμμα, επί σειρά ετών. Χάρηκα, ωστόσο, με το δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλησα να δείξω σε όλους πως επέστρεψα.
Η κατάκτηση του Κυπέλλου κάνει την χρονιά μας επιτυχημένη, οπότε είμαι υπερήφανος γι' αυτό. Η καλύτερη στιγμή μου, όμως, ήταν η επιστροφή μου κόντρα στην Στόουκ τον Ιανουάριο. Ο κόσμος με υποστήριξε θερμά όταν πέρασα στο παιχνίδι. Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα και με βοήθησε πολύ. Από εκείνο το σημείο και μετά σκέφτηκα πως ανεξαρτήτως του τι είχε συμβεί ο σύλλογος και ο κόσμος ήταν στο πλευρό μου.
Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η άποψη που τρέφει ο προπονητής μου για μένα. Πιστεύω περισσότερο σε μένα όταν είναι στο πλευρό μου. Έτσι αισθανόμουν πάντα για τον Αρσέν Βενγκέρ» ανέφερε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: