Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πρώτα οι ανανεώσεις!!

Η παραμονή των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους σε λίγες ημέρες θα συζητηθεί στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα ο Σπύρος Παπαθανασάκης με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Πρώτα οι ανανεώσεις
Τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα θα ξεκινήσουν να καταστρώνουν από σήμερα στον Ηρακλή, καθώς αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Σπύρου Παπαθανασάκη με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να ξεκινήσουν την κουβέντα τους από τους παίκτες που είναι τώρα στο ρόστερ και λήγουν τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για πέντε ποδοσφαιριστές: τους Σίλβα Χουάντερσον, Μιχάλη Μπουκουβάλα, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λευτέρη Ιντζόγλου και Νίκο Πορτουλίδη.

Οι όποιες υπάρξουν στο ρόστερ αναμένεται να εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη που θα έχουν οι παραπάνω υποθέσεις, με τον Μπουκουβάλα να είναι ο πρώτος με τον οποίο θα υπάρξει σύντομα συμφωνία.

Εν τω μεταξύ, ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Γηραιού» φέρεται να βρίσκεται ο Γιώργος Μακρή (που θέλει και η Κέρκυρα), ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και ο κ. Παπαδόπουλος εκτιμά ότι ο 30χρονος άσος μπορεί να προσφέρει χρήσιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: