Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Από τα Φερόε στη... Δανία!

Η περιορισμένη ορατότητα υποχρέωσε τον πιλότο να προσγειώσει το αεροπλάνο με την αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου στη Δανία και όχι στα νησιά Φερόε.

Από τα Φερόε στη... Δανία
Τελικός προορισμός; Δανία!

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα διανυκτερεύσει στην Κοπεγχάγη και όχι στα νησιά Φερόε καθώς λόγω περιορισμένης ορατότητας ο πιλότος προσγείωσε το αεροπλάνο στη Δανία.

Ο πιλότος έκανε δύο προσπάθειες για να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο των νήσων Φερόε αλλά αποτυχημένες λόγω της χαμηλής νέφωσης. Έτσι, δόθηκε εντολή από τις Αρχές να προσγειωθεί στη Δανία όπως και έγινε.

Οι διεθνείς είναι αρκετά ταλαιπωρημένοι καθώς η πτήση είχε διάρκεια επτά ώρες από πέντε. Σύμφωνα με ενημέρωση, η αναχώρηση της αποστολής από τη Δανία για τα νησια Φερόε θα γίνει αύριο μετά τις 11 το πρωί με τσάρτερ. Οι προβλέψεις αναφέρουν ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερες συγκριτικά με τις σημερινές.

Πρέπει να επισημανθεί ότι έαν τελικά δεν μπορέσει αύριο να πετάξει η αποστολή, τότε η ΕΠΟ έχει το δικαίωμα να ζητήσει να μεταφερθεί το παιχνίδι κατά μια ημέρα. Κάτι που είναι πρόθυμη η ελληνική ομοσπονδία να κάνει... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: