Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Κοντονής: «Καλή επιτυχία»

Τη σημασία που έχουν τουρνουά σαν το 3x3 που ξεκινά φέτος από το Ηράκλειο και συνδιοργανώνουν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ τονίζουν Σταύρος Κοντονής και Ιούλιος Συναδινός.

Κοντονής: «Καλή επιτυχία»
Την πρώτη τους γνωριμία με τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, θα έχουν απόψε οι φίλοι του μπάσκετ στο Ηράκλειο Κρήτης, αφού στις 19:30, θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ όμορφο event στην πλατεία Ελευθερίας για το πρώτο φετινό τουρνουά 3X3 που θα γίνει το Σαββατοκύριακο και το οποίο συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr.

Το Σάββατο, οι αγώνες θα γίνουν από τις 09:00 μέχρι τις 14:30 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:30 (Παγκρήτιο Στάδιο-Ανατολική πύλη), ενώ την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:30 (Παγκρήτιο Στάδιο-Ανατολική πύλη). Οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές, που θα βρεθούν στο Ηράκλειο, είναι οι: Μανώλης Παπαμακάριος, Δημήτρης Τσαλδάρης, Νίκος Βούλγαρης, Παναγιώτης Καυκής, Άγγελος Τσάμης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Ψυλέας, Διονύσης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Ψαθάς, Νίκος Μπάρλος και Φάνης Κουμπούρας.

«Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που στη χώρα μας έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές και χιλιάδες παιδιά διψούν να ασχοληθούν με αυτό. Είναι μεγάλη χαρά, λοιπόν, που τα τουρνουά 3on3, ‘’Τάπα στη βία και τον ρατσισμό’’, για πρώτη φορά φέτος, διεξάγονται σε τέσσερις μεγάλες πόλεις. Έτσι έχουν την ευκαιρία ακόμη περισσότερα παιδιά να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή και συνάμα να πάρουν τα ορθά μηνύματα από την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό μένοντας μακριά από φαινόμενα που δηλητηριάζουν το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσαι». Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στα τουρνουά 3on3 που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, τη Γλυφάδα, τον Πειραιά και την Αιδηψό, αλλά και στους διοργανωτές που για έκτη σερί χρονιά δίνουν τη δυνατότητα σε πάρα πολλούς νέους να αγωνιστούν στο άθλημα που αγαπούν και να το διασκεδάσουν», δήλωσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ανέφερε: «Αισθανόμαστε διπλή ικανοποίηση από το κεντρικό μήνυμα του τουρνουά 3on3 που έχει τον τίτλο ‘’Τάπα στην βία και τον ρατσισμό’’, γιατί μέσα από τον αθλητισμό εκφράζονται προνομιακά οι αξίες της συνύπαρξης, της ισότητας και της αλληλεγγύης ανεξάρτητα από την προέλευση κάθε αγωνιζόμενου. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των διοργανωτών και ευχόμαστε καλή διασκέδαση στους συμμετέχοντες, ελπίζοντας ότι παρόμοιες δράσεις θα βρουν μιμητές και σε άλλα αθλήματα».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: