Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Κερ: «Σας ζητώ συγγνώμη»

Δημόσια, αλλά και σε κάθε δημοσιογράφο ξεχωριστά , απολογήθηκε ο Στιβ Κερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη των Γουόριορς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Κερ: «Σας ζητώ συγγνώμη»
Ο λόγος για τον οποίο προχώρησε σε αυτή την κίνηση ο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ, αποτέλεσε η ψευδής δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία αλλαγή στην πεντάδα ενώ τελικά επέλεξε τον Αντρέ Ιγκουοντάλα αντί του Άντριου Μπόγκουτ.

«Πήραμε την απόφαση σήμερα το πρωί, οπότε όταν ρωτήθηκα σήμερα το πρωί είπα ψέματα. Σκέφτηκα ότι θα μου κάνουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα πλάνα μου για το παιχνίδι.

Οι επιλογές μου ήταν ή να πω την αλήθεια και να πω στον Ντέιβιντ Μπλατ τι θα κάνουμε ή να αποφύγω να απαντήσω στην ερώτηση και να γίνει πανικός στο twitter ή να πω ψέματα. Οπότε είπα ψέματα. Συγνώμη. Δε νομίζω όμως ότι σου δίνουν το τρόπαιο αν είσαι ηθικός, αλλά αν νικήσεις. Οπότε συγνώμη για αυτό», απολογήθηκε ο Στιβ Κερ που όμως μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας, μάλλον δεν θα έχει και ιδιαίτερες τύψεις για την επιλογή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: