Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Το πιστεύει για Λούκας η «Ντεπόρ»!

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πως θα καταφέρει να αποκτήσει τον Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ, ύστερα από τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου.

Το πιστεύει για Λούκας η «Ντεπόρ»
«Νο1» στόχος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν παραμένει ο Λούκας Πέρεθ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία μετά τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Τίνο Φερνάντεθ υποστήριξε τόνισε ότι ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ παραμένει σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει η οικονομική υπέρβαση για την απόκτησή του.

Στο σύλλογο της Γαλικίας εκτιμούν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους και από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» για την απόκτηση του παίκτη, τότε θα καταφέρουν να φέρουν τη μεταγραφή στα… μέτρα τους και να φτάσουν στην απόκτησή του.

Όπως γράφει και η ιστοσελίδα «laopinioncoruna», η διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και τα χρήματα που προσφέρουν οι Ισπανοί είναι κάτω από 1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, και ο Λούκας φέρεται να πιέζει με τη σειρά του για την παραμονή του στην Ντεπορτίβο, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: