Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Όλα δείχνουν Τούντορ!!

Την ώρα που στην Κροατία που θεωρούν δεδομένη την πρόσληψη του Ιγκόρ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τηρεί σιγή ισχύος. Δημοσιεύματα για Κοχ-Καβασίμα, διάψευση για Μπέντνερ.

Όλα δείχνουν Τούντορ
O Ιγκόρ Τούντορ φαίνεται τουλάχιστον αυτή τη στιγμή πως είναι ο «εκλεκτός» να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς προκύπτουν συνεχώς δημοσιεύματα στην πατρίδα του.

Ο Κροάτης προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, φέρεται να έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμπρωτεύουσα μαζί με τον Φρανκ Άρνεσεν, ύστερα από τη συνάντηση που είχαν στη Δανία και όλα δείχνουν πως εκείνος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο 37χρονος κόουτς αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την πατρίδα του (στο Σπλιτ), έχοντας γνωρίσει κάποια από τα στελέχη της ΠΑΕ. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου τηρούν σιγή ιχθύος για την υπόθεση του πρωήν τεχνικού της Χάιντουκ Σπλιτ και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Δημοσιεύματα για Κοχ και Καβασίμα

Εκτός από την Κροατία που υπάρχουν αναφορές για τον Τούντορ και σε άλλες χώρες υπάρχουν δημοσιεύματα που αφορούν αυτή τη φορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «fussballtransfers» υποστηρίζει πως οι Θεσσαλονικείς (μαζί με την Άουγκσμπουργκ και το Αμβούργο) εξετάζουν την περίπτωση του Σουλειμάν Κοχ της Πάντεμπορν. Πρόκειται για τον 26χρονο μέσο της γερμανικής ομάδας, στην οποία φέτος έπαιξε σε 29 ματς και κατάφερε να πετύχει και ένα γκολ.

Από την πλευρά του, το σάιτ «walfoot.be» αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει τον Ειτζι Καβασίμα ως διάδοχο του Σαρλ Ιτάνζ στον «άσο». Ο Ιάπωνας τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ ενδιαφέρον για εκείνο φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Σιντ Τρούιντεν.

Διάψευση για Μπέντνερ

Τέλος στο σενάριο της Bild που ήθελε τον ΠΑΟΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ έβαλε ο Φρανκ Άρνεσεν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της πατρίδας του «ekstrabladet.dk».

«Ο Άρνεσεν, που υπηρετεί τον ΠΑΟΚ ως ο αθλητικός διευθυντής του, είπε πως ο Μπέντνερ δεν απασχολεί τον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει: «Δεν είναι βέβαιο πως ο Νίκλας Μπέντνερ είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κλαμπ που αγωνίστηκε ως τζούνιορ, έχοντας συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ έως το καλοκαίρι του 2017». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: