Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Tι δεν καταλαβαίνεις ;

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει τις καταθέσεις μαρτύρων για το επεισοδιακό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα...
Καμία έκπληξη δεν ένοιωσα με τις καταθέσεις κάποιων μαρτύρων υπέρ του Μαρινάκη στην γνωστή υπόθεση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα, όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε φραστική επίθεση  και έριξε και νερό στον Γιάννη Αλαφούζο και στη συνέχεια ο Βασίλης Κωνσταντίνου «έφαγε» μία γερή από έναν … «χτιστό», που μπήκε στην αίθουσα έκανε την ….δουλειά του και μετά αποχώρησε. Δεν τα λέω εγώ αυτά. Εχουν καταγραφεί στα πρακτικά της Σούπερ Λίγκα Στην μήνυση που κατέθεσε ο Μαρινάκης, που ζητάει και τα ρέστα από τον Αλαφούζο, έβαλε διάφορους μάρτυρες υπεράσπισης.
ADVERTISEMENT
Μάρτυρες που απλά επιβεβαιώνουν τα όσα γράφουμε κάθε χρόνο για παραρτήματα και φιλικά σωματεία και όλα αυτά, που κάποιοι λένε, ότι βλέπουμε …..φαντάσματα. Δεν  αναφέρομαι φυσικά σε Αγραφιώτη, Βρέντζο, Καραπαππά, Γιαννίκο. Αυτοί την δουλειά τους έκαναν και είπαν, ότι ο Αλαφούζος φταίει και ότι ο Κωνσταντίνου πέταξε ποτήρι και αν χρειαζόταν θα είχε λιακάδα έξω και θα κατέθεταν ότι έβρεχε. Ποιοι έσπευσαν, όμως, να καταθέσουν σαν μάρτυρες υπεράσπισης στην μήνυση του Μαρινάκη;  Ο Ζαρκάδας από την Κέρκυρα, ο Μαχλάς από τον ΟΦΗ, ο Δάρρας από τον Πανιώνιο, ο Δασκαλάκης από την Εργοτέλη και ο Κοντοβαζαινίτης από την Ξάνθη.
Ο δε Κοντοβαζαινίτης έχει καταθέσει, ότι ήταν μακριά από το συμβάν και ότι δεν είδε τίποτα. Τόσο μακριά, δηλαδή, όσο είναι να κάθεσαι  απέναντι από την τηλεόραση και να μην βλέπεις τι παίζει;. Οι δε καταθέσεις των μαρτύρων ήταν copypaste λες και μοιράστηκαν με non paper.  Τι άλλο σχόλιο να κάνεις; Ούτε τα προσχήματα. Τι δεν καταλαβαίνεις;
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: