Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Το… τέλειωσε η Ρεάλ!!

Αλώνοντας για δεύτερη φορά την έδρα της Βαλένθια με σκορ 90-84, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το 3-1 και πέρασε πανηγυρικά στους τελικούς της φετινής ACB!

Το… τέλειωσε η Ρεάλ!
Τι κι αν η Βαλένθια της… έσπασε την έδρα την προηγούμενη εβδομάδα;

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δεύτερο μπρέικ στο «σπίτι» των νυχτερίδων και με 90-84 πέρασε στους τελικούς της ACB, όπου θα διεκδικήσει την επιστροφή της και στον ισπανικό θρόνο. Εκεί θα την περιμένει μία εκ των Μπαρτσελόνα-Μάλαγα (προηγούμενοι 2-1 οι Καταλανοί, το τέταρτο παιχνίδι την Παρασκευή).

Μετά από ένα «ισοδύναμο» πρώτο μέρος, στην επανάληψη η βασίλισσα έκανε το… γνωστό επιθετικό παιχνίδι της και απ’ το 25’ κι έπειτα… άφησε «σκόνη» μην νιώθοντας κανένα άγχος στο τέλος του ματς και φτάνοντας σχετικά εύκολα στο 3-1 και την πρόκριση.

Για τους νικητές, που είχαν πλουραλισμό στην επίθεση από 12 πόντους είχαν οι Ρούντι, Νοτσιόνι και Ρέγες, ενώ από 10 πρόσθεσαν οι Γιουλ και Αγιόν (και 9 ριμπάουντ).

Από πλευράς ηττημένων, πάλεψε περισσότερο από όλους ο Ντούμπλιεβις που… άγγιξε το double double με 24 πόντους κι 8 «σκουπίδια», ενώ 14 και 13 είχαν οι Λούτσιτς και Βίβες αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 49-47, 66-72, 84-90
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: