Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Και τώρα τον «στηρίζει»

Με στόχο την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος, ύστερα και από την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά.

Και τώρα τον «στηρίζει»
Ο Τραϊανός Δέλλας παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και καλείται να οδηγήσει την ομάδα μετά την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι, άλλωστε, το μήνυμα της χθεσινής συνάντησης του 39χρονου προπονητή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς (πρώτα) και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (στη συνέχεια), προτού ανακοινωθεί η παραμονή του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Η «Ένωση» θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου την επόμενη σεζόν και τώρα η διοίκηση σε συνεργασία με τον παλαίμαχο στόπερ θα καταστρώσουν το πλάνο της επόμενης σεζόν, ώστε ο «Δικέφαλος» να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ήδη η ΑΕΚ έχει αποκτήσει τους Σιμόες (ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή), Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλο (δηλαδή δύο επιπλέον λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας) και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Βάργκας.

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου θα συζητήσουν για την περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ, αφού αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ισάξιου ή καλύτερου τερματοφύλακα από τον Ανέστη, ενός στόπερ-ηγέτη, ενός αριστερού μπακ, ενός δεξιού εξτρέμ και ενός αντι-Μάνταλου για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Τέλος, στην επίθεση αναμένεται να υπάρξουν άλλες δύο προσθήκες. Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή αεροδρομίου (Σκόκο;) και δεν αποκλείεται να κάνει και άλλη, για να «φτιάξει» ακόμα περισσότερο τους οπαδούς της ομάδας εν όψει της επιστροφής της στη Σούπερ Λίγκα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: