Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πετάει για Τόρσχαβν η Εθνική!


Τελικά οι προσπάθειες της ΕΠΟ να βρεθεί λύση και να ταξιδέψει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Τόρσχαβν καρποφόρησαν, αφού βρέθηκε τσάρτερ και οι καιρικές συνθήκες στα Νησιά Φερόε είναι καλύτερες.

Πετάει για Τόρσχαβν η Εθνική!
Αποστολή: Σωτήρης Ταμπάκος

Αντίστροφα μετρούν στην Εθνική Ελλάδας για την αναχώρησή τους από την Κοπεγχάγη με προορισμό το Τόρσχαβν, καθώς η ΕΠΟ κατάφερε να βρει τσάρτερ για να πετάξει η αποστολή για τα Νησιά Φερόε για το αυριανό παιχνίδι (21:45).

Παράλληλα, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλύτερες και δεν υπάρχει η χαμηλή νέφωση που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Συγκεκριμένα, το τσάρτερ θα αναχωρήσει στις 15:30 (Ώρα Ελλάδας) και θα προσγειωθεί λίγο μετά τις 18:30 (Ώρα Ελλάδας).

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα και δεν κατάφερε το αεροπλάνο που μετέφερε τη «γαλανόλευκη» και τους εκπροσώπους του Τύπου στα Νησιά Φερόε, η Ομοσπονδία ήταν σε επαφή με ταξιδιωτικό πρακτορείο και διάφορες εταιρείες, ώστε να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο Τόρσχαβν και να δώσει κανονικά το ματς.

Εφόσον η ΕΠΟ δεν μπορούσε να τα καταφέρει, τότε θα επικοινωνούσε με την UEFA και θα ζητούσε αναβολή του αγώνα. Εφόσον συνέβαινε κάτι τέτοιο, η αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα μετατεθεί μία ημέρα μετά (δηλαδή την Κυριακή).

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν ανακοινωθεί οι ώρες που θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση και πότε θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σέρχιο Μαρκαριάν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: