Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Φήμες για Τούντορ!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει ψηλά στη λίστα για προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ. Το πολύωρο ραντεβού των ανθρώπων της ομάδας και το προφίλ του Κροάτη!

Φήμες για Τούντορ
Στο προσκήνιο για το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ίγκορ Τούντορ. Οι φήμες… οργιάζουν πως ο 37χρονος ανερχόμενος κόουτς μπορεί να ‘ναι πιθανώς ο «εκλεκτός» του Δικεφάλου του βορρά για την τεχνική ηγεσία.

Με την άφιξη του Φρανκ Άρνεσεν στη Θεσσαλονίκη, αρχίζουν να τρέχουν στο… φουλ οι μηχανές του συλλόγου για να βρεθεί άκρη στο πιο κομβικό –μέχρι το επόμενο- ζήτημα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είχε πολύωρη κουβέντα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, προκειμένου να διευθετήσουν την υπόθεση του διαδόχου του Γεωργιάδη (με τον χρόνο να πιέζει).

Ο άλλοτε «δυνατός» αμυντικός… παίζει δυνατά για τον ΠΑΟΚ, δίχως για την ώρα να επιβεβαιώνεται η περίπτωσή του. Ο Τούντορ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009, αρχικά ως βοηθός. Τον Δεκέμβριο του 2012 πήρε το… χρίσμα του πρώτου στην Χάιντουκ, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο. Σε αυτό το διάστημα κατάφερε να πανηγυρίσει ένα Κύπελλο (το 2013) και πλέον ψάχνει και ο ίδιος την επόμενη… στέγη του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: