Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Με τον γνωστό απόντα…!

Χωρίς τον Παπαπέτρου, που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται ως το τέλος της σεζόν η σημερινή (11/06) προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό. «Ερυθρόλευκο» DVD στην ΚΕΔ!

Με τον γνωστό απόντα…
Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ αποτελεί παρελθόν, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 και απέχει μία νίκη από τον τίτλο και από σήμερα στράφηκε στον τρίτο τελικό της Κυριακής στο ΣΕΦ. Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παραμένουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, καθώς για να έρθει το πολυπόθητο τελευταίο ροζ φύλλο αγώνα θα πρέπει να δώσουν άλλη μία «σκληρή» μάχη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού μίλησε για τα λάθη που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι, προπόνησε χαλαρά τους παίκτες του για να τους δώσει «ανάσες» ξεκούρασης. Το ευχάριστο, είναι πως πλην του Ιωάννη Παπαπέτρου που έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω τενοντίτιδας, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Εν τω μεταξύ, κατά τη σημερινή κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο τελικό, οι άνθρωποι της ΚΑΕ, προσκόμισαν στην ΚΕΔ δικό τους βίντεο με φάσεις που θεωρούν πως αδικήθηκαν στον πρώτο τελικό. Θυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός είχε δώσει στη δημοσιότητα δικό του βίντεο, αλλά όπως τόνισαν οι «ερυθρόλευκοι», παρότι και αυτοί έχουν παράπονα, επέλεξαν να μην τα δημοσιοποιήσουν για να μη διαταραχθεί το κλίμα που υπάρχει στους φετινούς τελικούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: