Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ύμνοι Καραγκούνη για Μπερμπάτοφ!! (audio)

«Αυτός και ο Βερόν οι πιο ποιοτικοί παίκτες που έχω παίξει μαζί»… Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και έπλεξε το εγκώμιο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ύμνοι Καραγκούνη για Μπερμπάτοφ! (audio)

Ο «τυπάρας», λοιπόν, ως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλύτερα από όλους τους άλλους τον νέο άσο του ΠΑΟΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβέστά για τον Βούλγαρο επιθετικό.

«Ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί στη Φούλαμ και είναι λογικό να με καλούν για να τους πω την άποψή μου. Αν και για τον Μπερμπάτοφ όλοι ξέρετε…», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καραγκούνη ο οποίος συνέχισε:

«Έχω παίξει με πολλούς καλούς παίκτες, ειδικά στην εποχή που αγωνίστηκα στην Ίντερ. Μαζί με τον Βερόν είναι ό,τι πιο ποιοτικό σε ποδοσφαιριστή έχω παίξει μαζί. Όταν έχει όρεξη πραγματικά κάνει… Αν θα μπορούσα να τον περιγράψω με μια λέξη για το τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο θα τον χαρακτήριζα «ζωγράφο» γιατί ζωγραφίζει και εκτός γηπέδου. Σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο.
Είναι ένας παίκτης ιδιαίτερος. Δεν μπορεί ο Μπερμπάτοφ να τρέχει και να πρεσάρει. Πρέπει να υπάρχει υποστήριξη από την ομάδα για να μπορεί να βγάλει στο γήπεδο όσα μπορεί. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα κάτι που είναι σημαντικό πολύ, και μπορεί να προσδώσει στον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Είτε είναι σε καλή κατάσταση είτε όχι.
Σαν χαρακτήρας είναι κλειστός. Δεν το παίζει ντίβα. Μπορεί κάποιος να τον παρεξηγήσει και να πιστέψει ότι το κάνει γιατί έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες. Στον ΠΑΟΚ με το κοινό αυτό ίσως να βγάλει περισσότερα από το μεσογειακό του ταμπεραμέντο»
, τόνισε ο «τυπάρας» ο οποίος σχολίασε για την ηλικία του…

«Η ηλικία φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Κατά πόσο έχει όρεξη ο παίκτης θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει βτάλει τραυματισμούς, αυτό βοηθάει. Μετρά και η ποιότητα που έχει ο παίκτης. Είναι τέτοια η ποιότητά του που μπορεί να προσφέρει, σίγουρα πολλά. Έχει ενδιαφέρον όμως το πόσο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει ως οργανισμός να του βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Θα πρέπει να τον στηρίξει κατάλληλα στο γήπεδο. Είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει τον Μπερμπάτοφ. Αναβαθμίζεται το πρωτάθλημα μας. Ο κόσμος είναι καλό που μπορέσει να δει έναν παίκτη σαν και αυτόν. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προσφέρει θέαμα», ανέφερε και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο Βούλγαρος του είχε ζητήσει τη γνώμη του για τον ΠΑΟΚ…

«Το είχαμε συζητήσει και άλλη μια φορά γιατί και ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και πάλι. Τότε έφυγε και πήγε στη Μονακό».

Στον «τυπάρα» έγινε ερώτηση για την Εθνική και την αποχώρησή του αλλά εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: