Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τα… κουτσομπολιά κι η αγωνία για Μπερμπάτοφ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr δύο πράγματα για το θέμα της συμμετοχής του Μπερμπάτοφ με τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τα… κουτσομπολιά κι η αγωνία για Μπερμπάτοφ!

• Μιλάμε για ένα παίκτη, που το 2011 ήταν πρώτος σκόρερ στο αγγλικό πρωτάθλημα, με 20 γκολ με τη φανέλα της Γιουνάϊτεντ (όσα κι ο Τέβες, τότε της Σίτι). Έστω κι αν τα 13 από τα 20 τα είχε βάλει σε μόλις 4 αγώνες!!! Στη Γερμανία το 2006 είχε 21 γκολ με την Μπάγερ Λέβερκουζεν κι ήταν 2οςσκόρερ πίσω μόνο από τον Κλόζε της Βέρντερ Βρέμης.

• Ένας γνήσιος γκολτζής, με υψηλό δείκτη τεχνικής, ποδοσφαιρική ευφυία, ε και…λίγο εγωϊστής. Τον είχε προλάβει δύο μέρες στη Φούλαμ ο Μήτρογλου,αφού ο «Γερμανός» είχε αντικαταστήσει τον Μπερμπάτοφ στην ομάδα του Λονδίνου το Γενάρη του 2014. Καλά τον ξέρει ο Κασάμι, αφού ήταν στη Φούλαμ ένα χρόνο μαζί (για την ακρίβεια ένα εξάμηνο μίας σεζόν κι άλλο ένα εξάμηνο δεύτερης σεζόν).

• Τι κουτσομπολιά έχω μάθει; Να μην τα πολυλογώ: Ιδιαίτερος χαρακτήρας, για να μην πω περίεργος. Δεν μιλάει σε κανένα στα αποδυτήρια! Κι από πλευράς αγωνιστικής, θέλει να παίζει όλη η ομάδα για την πάρτη του. Άμα δεν του δώσεις πάσα, είναι ικανός να σου τα χώνει μέσα στο παιχνίδι κι ας τον βλέπει όλο το γήπεδο.

• Αυτά που σας λέω είναι αυθεντικά. Κι ειλικρινά δεν το κάνω για να μειώσω τη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, επειδή είναι του ΠΑΟΚ. Παικτούρα είναι ο Μπερμπάτοφ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και τα κουσούρια του.

• Πάντως, κακώς αγωνιούν η, αγωνιούσαν, δεν ξέρω ακριβώς, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αν θα παίξει η, αν θα έπαιζε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μπερμπάτοφ εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με το γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

• Όσο κι αν φαίνεται απίθανο, από το φθινόπωρο του 2008, δηλαδή εδώ και σχεδόν εφτά χρόνια, και σε 33 παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ (24 με τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κι 9 με τη Μονακό), έχει σκοράρει μόλις σε δύο ματς! Τον περασμένο Μάρτιο στο Άρσεναλ-Μονακό 1-3 και το Νοέμβριο του 2011 στο Γιουνάϊτεντ-Μπενφίκα 2-2. Στα υπόλοιπα 31 ματς δεν είχε μπορέσει να σκοράρει.

• Προφανώς ήταν και θέμα γκίνιας, γιατί ορισμένοι από τους αντίπαλους ήταν ομάδες όπως οι Μπούρσασπορ, Οτελούλ Γαλάτι, Μπεσίκτας. Μπορεί στον ΠΑΟΚ να βρει τη ρέντα του και στην Ευρώπη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: