Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η αποθεραπεία του Τιάγκο σε μία καταπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ!! (video)

Μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο Thiago371, έρχεται να καταγράψει και να παρουσιάσει με τη μορφή ντοκιμαντέρ, τον τραυματισμό και την επιστροφή του Τιάγκο Αλκαντάρα.

Η αποθεραπεία του Τιάγκο σε μία καταπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ (video)

Στα επεισόδια της σειράς που είναι γυρισμένη σε στυλ ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από την επίσημη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο facebook, μπορεί κανείς να καταλάβει πλήρως τι συμβαίνει στο παρασκήνιο μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό κάποιου ποδοσφαιριστή.

Η σειρά προβάλει εικόνες από τη διαδικασία αποκατάστασης, ενώ εκτός από τον ίδιο, μιλούν στην κάμερα η γυναίκα του Τζούλια Βίδας, ο αδερφός του και ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ραφίνια, καθώς επίσης και οι γονείς του.

Ταυτόχρονα προβάλλονται στιγμές της καθημερινότητας και της προσωπικής ζωής του Ισπανού ποδοσφαιριστή, καθώς και ο ρόλος που έπαιξε η οικογένεια του κυρίως στην ψυχολογία του, το διάστημα που βρισκόταν εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Δείτε τα επεισόδια της σειράς για την αποθεραπεία του Τιάγκο

#Thiago371 Episode 1/4#Thiago371 I hope you like the first episode! 󾮟
Posted by Thiago Alcantara on Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015


#Thiago371 Episode 3/4#Thiago371 I hope you like the third episode!
Posted by Thiago Alcantara on Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015


#Thiago371 Episode 2/4#Thiago371 Here you are the second episode!"The most important is to accept it. To accept that things go wrong and tat you have to begin from zero. The point where you don't look for any guilty" 󾭞
Posted by Thiago Alcantara on Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015


#Thiago371 Episode 4/4Last chapter...! I hope you like it #Thiago371 Thanks for your support!---Chapter 1: http://on.fb.me/1ECQpkSChapter 2: http://on.fb.me/1JaRMLCChapter 3: http://on.fb.me/1Lr8wzd
Posted by Thiago Alcantara on Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: