Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τάνιεβιτς: «Και η Ελλάδα στα φαβορί για το Ευρωμπάσκετ»

Αρκετές είναι οι ομάδες, μέσα σε αυτές και η Ελλάδα, που μπορούν να κατακτήσουν το φετινό Ευρωμπάσκετ, όπως δήλωσε ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

Τάνιεβιτς: «Και η Ελλάδα στα φαβορί για το Ευρωμπάσκετ»
Κάθε άλλο παρά ξεκάθαρο είναι το ποιος θα πάρει το φετινό Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς. Ο πολύπειρος τεχνικός έχει ξεχωρίσει μία οκτάδα ομάδων που είναι ικανές για το χρυσό μετάλλιο και μέσα σ' αυτές είναι και η Ελλάδα.

«Οι Γάλλοι έχουν ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια και σίγουρα έχουν όλα τα φόντα για να κατακτήσουν το Ευρωμπάσκετ. Είναι οι οικοδεσπότες, είναι αθλητική ομάδα και έχουν τον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος είναι φανταστικός. Μου αρέσουν πολύ οι παίκτες τέτοιου είδους και όχι μόνο λόγω ποιότητας, αλλά γενικά για τη νοοτροπία τους. Το έχουν πει κανονικά, πως θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους μπροστά στο κοινό τους. Έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τις Ισπανία, Σερβία, Λιθουανία, Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία και Κροατία. Όλες αυτές οι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο και όλα μπορούν να συμβούν», δήλωσε σχετικά ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: