Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο Μπερμπάτοφ ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος»


Η εμπειρία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι αυτό που έλειπε απ’ τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κυριάκος Αλεξανδρίδης, ο οποίος τόνισε αυτά που θα προσφέρει ο Βούλγαρος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο Μπερμπάτοφ ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος»
Πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα χαρακτήρισε την μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. FM 94,6.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του «δικέφαλου» μίλησε για την εμπειρία που θα προσφέρει ο Βούλγαρος άσος και τους στόχους που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα:
Για το τι θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ: «Τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος, που είναι χαμηλά τα τελευταία χρόνια, αλλά και το πρεστίζ του συλλόγου».

Για το αν θεωρεί ότι είναι η κορυφαία μεταγραφή: «Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες με καλά χαρακτηριστικά, όμως είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες που έχουν συμβεί στην Ελλάδα βάσει βιογραφικού. Ανεβάζει το επίπεδο».

Για το λόγο που πιστεύει ότι επέλεξε ο Μπερμπάτοφ τον ΠΑΟΚ: «Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Συζήτησαν και τον έπεισε, με το καλό συμβόλαιο που του προσέφερε. Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ χρειάζεται έμπειρους παίκτες, ο Μπερμπάτοφ θα παρασύρει και άλλους συμπαίκτες του. Μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά με τη βοήθεια των συμπαικτών του».

Για το πώς διαμορφώνονται οι στόχοι του ΠΑΟΚ: «Κουράστηκα να ακούω για μακροπρόθεσμους στόχους. Αν έχεις καλή ομάδα, φιλόδοξη, ανεξάρτητα απ’ την ηλικία, πρέπει να θες να κερδίζεις. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ φέτος. Νεανική ομάδα με φιλόδοξα παιδιά, αλλά του λείπει η εμπειρία. Γι’ αυτό θεωρώ πως ο Μπερμπάτοφ θα προσφέρει πολλά. Μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει η μεταγραφή. Ας αποδείξουν οι συμπαίκτες του ότι είναι καλύτεροι. Με την προσθήκη αυτή ο ΠΑΟΚ θα έχει καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Δεν αξίζει να έχει έναν βαθμό στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, θα φανεί στη διάρκεια».

Για τις διαφορές υπάρχουν συγκριτικά με την περσινή σεζόν: «Στο ποδόσφαιρο η διάρκεια σερ κάνει καλή ομάδα. Δεν είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να είσαι έτοιμος σε κάθε ένα απ’ τα 30-40 παιχνίδια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: