Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Κοντά σε συμφωνία Ηρακλής-Turkish Airlines!!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η συμφωνία του Ηρακλή με την Turkish Airlines, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να κλείνει το deal που θα αποφέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Κοντά σε συμφωνία Ηρακλής-Turkish Airlines
Πολύ κοντά σε μία πολύ σημαντική συμφωνία φαίνεται πως βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς ο Σπύρος Παπαθανασάκης φέρεται να συζητάει τις τελευταίες λεπτομέρειες με την Turkish Airlines.

Ο τουρκικός αερομεταφορέας ενδιαφέρεται «ζεστά» να επενδύσει ένα ποσό στους Θεσσαλονικείς, ενώ μάλιστα ο εκπρόσωπος της εταιρείας βρέθηκε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης μίλησε το μέλος του ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου, Στέφανος Χατζημανώλης, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Η Turkish Airlines ενδιαφέρεται και θα ολοκληρώσει τη συμφωνία γιατί το όνομα Ηρακλής συνδυάζεται με τις επιδιώξεις της. Και για τον Ηρακλή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί μια τέτοια συμφωνία συμβαίνει μόνο σε μεγάλους συλλόγους. Η εταιρεία προσέχει, κυρίως, τα δυναμική του ομίλου. Δεν βλέπει μόνο τίτλους, αποτελέσματα αλλά άλλα πράγματα όπως το ποιοι είναι μέλη, το ειδικό βάρος του συλλόγου.

Το ειδικό βάρος δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, είναι η ιδέα του συλλόγου. Αν όλα ευοδωθούν καλά θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Από την πληροφόρηση που έχω, θεωρώ ότι είναι θέμα δέκα ημερών, στο τέλος της άλλης εβδομάδας δηλαδή. Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και να περιμένουμε τα δελτία Τύπου της Turkish Airlines και του Ηρακλή
», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζημανώλης στο Αθλητικό Metropolis.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: