Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Κούζμιτς: «Πάμε για το χρυσό»!


Ενθουσιασμένος που «κέρδισε» μία θέση στη δωδεκάδα της εθνικής ομάδας της Σερβίας για το προσεχές Ευρωμπάσκετ, δήλωσε ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, Όγκνιεν Κούζμιτς.

Κούζμιτς: «Πάμε για το χρυσό»!
Χαρούμενος που θα συμμετέχει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Σερβίας δήλωσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έκανε καλή προετοιμασία, δουλεύοντας κυρίως πάνω στην άμυνα, ενώ εκτιμά πως μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

«Είμαι καινούριος στην ομάδα. Έχω μόλις δύο μήνες, αλλά δουλέψαμε εξαιρετικά, γνωρίστηκα καλά με τους νέους μου συμπαίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα μία θέση στην ομάδα», δήλωσε αρχικά στον σερβικό Τύπο ο Όγκνιεν Κούζμιτς και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε για το χρυσό μετάλλιο. Αλλά, τα πάντα μπορούν να γίνουν στον αθλητισμό, γιατί κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ γιατί δεν θα είμαστε μόνοι μας. Στην προετοιμασία τα πήγαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα που αυτό ήταν πιο σημαντικό. Στην επίθεση υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και δεν θα είναι πρόβλημα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: