Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μπερμπάτοφ και η βουλγαρική μαφία!!

Στο στόχαστρο της βουλγαρικής μαφίας είχε βρεθεί το 2009 ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τους μαφιόζους να απειλούν ότι θα απαγάγουν τη σύντροφό του και τη νεογέννητη κόρη τους. Τι είχε συμβεί στον ίδιο.

Ο Μπερμπάτοφ και η βουλγαρική μαφία!
Εκτός από την δόξα και την καταξίωση μέσα στα γήπεδα, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει ζήσει και την άλλη πλευρά της αναγνωρισιμότητας που έχει ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς.

Στα πρώτα του βήματα, και ενώ το αστέρι του άρχιζε να λάμπει, το 1998 και σε ηλικία 18 ετών είχε πέσει θύμα απαγωγής από τη βουλγαρική μαφία, αφού από τη στιγμή που έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ένας από τους μεγαλομαφιόζους της χώρας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του – και όχι μόνο – για να τον πάρει στην Λέφσκι Κιουστεντίλ.

Τελικά ο πατέρας του κατάφερε να σώσει τον μετέπειτα διεθνή άσο, αφού διαπραγματεύτηκε πρώτα με έναν τοπικό μαφιόζο της περιοχής και κατάφερε να κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα του.

Ωστόσο, οι δύσκολες εμπειρίες για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν, και το 2009 η βουλγαρική μαφία τον απειλούσε εκ νέου πως θα απαγάγει τη σύντροφό του, Έλενα, και τη νεογέννητη τότε κόρη τους με αντάλλαγμα ένα αρκετά μεγάλο ποσό (κοντά στις 677 χιλιάδες ευρώ).

Όπως έγραφαν εκείνη την εποχή τα βρετανικά Μέσα, η τοπική οργάνωση με την ονομασία «Ντονς» είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα του Μπερμπάτοφ, Μαργαρίτα, και της είχε πει ότι η οικογένειά τους βρίσκεται σε κίνδυνο, αν δεν τους δώσουν το παραπάνω ποσό. Μάλιστα, στο στόχαστρό τους ήταν η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Έλενα, και το παιδί τους. Ο Βούλγαρος άσος δεν πήγε στην αστυνομία και σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανέλαβε ο ίδιος να έρθει σε απευθείας επαφή με τους μαφιόζους για να λύσει το ζήτημα.

Η Έλενα είχε επιστρέψει στη Σόφια από το Μάντσεστερ στις 15 Οκτωβρίου 2009 για να γεννήσει και να παραμείνει κοντά σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Μάλιστα, ο Μπερμπάτοφ είχε φτάσει στο σημείο να «υποσχεθεί χρήματα στους γείτονές του, αν εκείνοι παρατηρήσουν κάποια ύποπτα άτομα γύρω από το σπίτι του».

Ευτυχώς για τον ίδιο και την οικογένεια του οι μαφιόζοι δεν πραγματοποίησαν ποτέ τις απειλές τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: