Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

«Έπεσε» το store του ΠΑΟΚ λόγω... Μπερμπάτοφ!!

Χαμός στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για μια φανέλα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι ο τομέας του site που εξυπηρετεί τις προπαραγγελίες για τον Βούλγαρο έχει «πέσει».

«Έπεσε» το store του ΠΑΟΚ λόγω... Μπερμπάτοφ!
Παροξυσμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και εύλογα, αφού η αίγλη του ονόματος του Βούλγαρου είναι δεδομένη.

Όπως σας ενημέρωσε το sport-fm.gr, η πρόθεση του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ήταν να προχωρήσει η μέθοδος του pre-order προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για μια επίσημη φανέλα με το όνομα του Βούλγαρου άσου, από τη στιγμή που η πρώτη της νέας εμφάνισης θα πραγματοποιηθεί στο ματς με την ΑΕΚ.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για το pre-order ήρθε λίγο πριν από τις 19:00 και αμέσως σημειώνεται το αδιαχώρητο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τομέας του site που εξυπηρετεί την προπαραγγελία για μια φανέλα του «Berba» τα τελευταία λεπτά έχει «πέσει», προφανώς λόγω της μεγάλου όγκου επισκεπτών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέσω αυτού του link μπορούν οι φίλοι του «Δικεφάλου» να παραγγείλουν τη νέα φανέλα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:

http://store.paokfc.gr/greek/pre-order-berbatov-striped-2015-15-official-jersey-11432.html *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: