Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Σούπερ ΤΡΟΛίγκα!!

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την επική, φοβερή, μοναδική κλήση σε απολογία του Παναθηναϊκού από την Σούπερ Λίγκα για την... εκκλησία της Λεωφόρου στο ματς με την Καλλονή!  
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 10/09/2015 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 2η αγωνιστική. Αναλυτικά :
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ»
ADVERTISEMENT
Χαχαχαχαχαχα! Η Σούπερ Λίγκα, αυτή η διοργανώτρια αρχή που έχει την ευλογία να διαθέτει έναν πρόεδρο σαν τον κατηγορούμενο για το «Coriopolis 2011», Γιώργο Μποροβήλο, αυτός ο συναιτερισμός που έχει πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ίσα και με διακόσια χρόνια μπροστά, επιτρέποντας σε μπράβους να χειροδικούν σε βάρος παραγόντων κατά την διάρκεια Δ.Σ χωρίς ούτε να καταδικάζουν αυτά τα αίσχη, αυτή η φοβερή και τρομερή πειθαρχική επιτροπή που κρίνει κατά το δοκούν και με δύο μέτρα και σταθμά, αυτοί οι ωραίοι τύποι που έχουν μεγάλη πλάκα και αποδεικνύονται άσοι στον χαβαλέ, κάλεσαν σε απολογία τον Παναθηναϊκό για την πιο ήρεμη κερκίδα στην ιστορία της Λεωφόρου!
Για ένα ολόκληρο ματς και με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο στο φινάλε, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, δεν τραγούδησαν συνθήματα, δεν έβρισαν... μισό αντίπαλο, γενικά λόγω της διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, ήταν σαν να μην υπήρχαν με εξαίρεση το συγκινητικό πεντάλεπτο στο τέλος!Οι περισσότεροι από αυτούς, ούτε τα γκολ δεν πανηγύρισαν! Κι έρχεται η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας να στείλει το... μήνυμα ενόψει της συνέχειας, διότι περί τέτοιου πρόκειται. Ξεκάθαρα.
Δηλαδή αν έκαναν το... λάθος να φωνάξουν κάποιο σύνθημα από την αρχή του ματς, τι θα γινόταν; Θα έκλεινε η Λεωφόρος; Αν τολμούσαν να αποδοκιμάσουν τον διαιτητή ή αντίπαλο παίκτη τι θα γινόταν; Θα αφαιρούσαν τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, όπως έκαναν πέρυσι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ενώ είχαν παραβιαστεί οι πιο σημαντικοί όροι της σύσκεψης ασφαλείας με ξεκάθαρη ευθύνη του Ολυμπιακού και της αστυνομίας;
Επειδή οι τύποι είναι τρολ και μάλιστα μεγάλα, εμείς θα τους προτείνουμε 4-5 πραγματάκια ενόψει της συνέχειας:
-Να απαγορευθεί ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ να προηγείται ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας και να ακυρώνεται ως αντικανονικό κάθε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Είναι αντιαισθητικό...
-Κάθε φορά που γεμίζει το γήπεδο και ο κόσμος δεν βρίζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, να καλείται σε απολογία η ΠΑΕ με κίνδυνο την τιμωρία της έδρας.
-Όταν ο κόσμος τραγουδά τον ύμνο του «τριφυλλιού», απευθείας διακοπή του ματς και κατοχύρωση του παιχνιδιού στον αντίπαλο.
-Στα παιχνίδια που γεμίζει το πέταλο της «13» και δεν σταματά ούτε λεπτό να τραγουδά και να σπρώχνει τον Παναθηναϊκό στην νίκη, η Σούπερ Λίγκ να τιμωρεί με δια βίου αποκλεισμού τον κάθε οπαδό για αυτό το «έγκλημα».
-Και για φινάλε να απαγορεύσει την χρήση κασκόλ, φανέλας, t-shirt, σημαίας και οτιδήποτε φέρει το τριφύλλι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το γήπεδο της Λεωφόρου...
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: