Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η… αποκάλυψη της Παναχαϊκής!!

Τα αποκαλυπτήρια της Παναχαϊκής θα λάβουν χώρα την προσεχή Παρασκευή. Σε ειδικό γκαλά που θα διεξαχθεί, θα παρουσιαστούν τα νέα αποκτήματα, η διοίκηση, ενώ θα γίνει γνωστή η φανέλα της νέας εποχής.

Η… αποκάλυψη της Παναχαϊκής
inner

Η ανακοίνωση:

Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι προετοιμασίες για την βραδιά των αποκαλυπτηρίων της νέας Παναχαϊκής.

Το βράδυ της Παρασκευής, στις 8, η Π.Α.Ε. οργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση της νέας ταυτότητας της. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Gala, που οι οργανωτές διαβεβαιώνουν ότι θα έχει αρκετές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχειου «Αστήρ».

Οι επιτελείς της Παναχαϊκής έχουν εργαστεί για να προκύψει μια βραδιά εκπλήξεων, όσον αφορά στις νέες φανέλες, τις κάρτες διαρκείας και φυσικά τα 20 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «κοκκινόμαυρης» ομάδας.

Η εκδήλωση της Παρασκευής έρχεται να υποδηλώσει τη νέα φιλοσοφία της Π.Α.Ε. στις σχέσεις της με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, της τοπικής κοινωνίας και βέβαια με τους χιλιάδες φιλάθλους της ιστορικής Παναχαϊκής.

Ήδη η Π.Α.Ε. έχει αποστείλει προσκλήσεις στους εκπροσώπους των φορέων, ενώ τονίζεται ότι η εκδήλωση είναι ανοικτή για τους πιστούς φίλους της ¨πρώτης Κυρίας» του Πελοποννησιακού ποδοσφαίρου.

Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει δεξίωση στο roof garden του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: