Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα ανοιχτά για Μαυρία!!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Χάρης Μαυρίας στον Παναθηναϊκό, με τους Άγγλους να υποστηρίζουν ότι μένει ελεύθερος από την Σάντερλαντ και η επιστροφή του θα μοιάζει με εκείνη του Νίνη.

Όλα ανοιχτά για Μαυρία
Η μεταγραφική περίοδος για τους παίκτες που ανήκουν σε σύλλογο έκλεισε τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ιούνιο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όμως είναι πιθανό με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου να προπονείται ακόμη ένας. Ο Χάρης Μαυρίας.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινό δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου, ο διεθνής μεσοεπιθετικός μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ τις προσεχείς ημέρες, με τις «μαυρόγατες» να παρουσιάζονται αρνητικές στην αποζημίωση που φέρεται να αξιώνει ο παίκτης για να αποχωρήσει.

Η συγκεκριμένη καθυστέρηση που παρατηρείται στην υπόθεση του Μαυρία έχει φέρει στην επιφάνεια το σενάριο να επιστρέψει στους «πράσινους» όπως είχε συμβεί με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε επίσημα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και άνοιξε η μεταγραφική περίοδος. Κάτι αντίστοιχο ενδέχεται να συμβεί και τον Γενάρη του 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: