Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τους πιστεύει ο Κατσικάρης!!

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο των παικτών της Εθνικής ομάδας μπάσκετ εξέφρασε ο Φώτης Κατσικάρης, μιλώντας στην κάμερα της ΕΟΚ εν όψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ.

Τους πιστεύει ο Κατσικάρης
Ικανοποιημένος από την απόδοση των διεθνών στα φιλικά που έδωσε η Εθνική Ελλάδας εν όψει του Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάκης, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο των παικτών της «γαλανόλευκης».

«Το feeling είναι πάρα πολύ καλό. Εγινε πολύ καλή δουλειά. Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα από την πρώτη μέρα. Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα φιλικά γιατί πολλοί παίκτες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν σωματικά και πνευματικά», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής στην κάμερα της ΕΟΚ και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κλείνει η προετοιμασία:

«Μπαίνουμε στην τελευταία φάση πριν το τουρνουά με πολλή χαρά και αγωνία. Εχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, αλλά πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος για οτιδήποτε μπορεί να γίνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Φώτης Κατσικάρης μιλάει για το χτίσιμο και την προετοιμασία ...Ποιο είναι το feeling του κόουτς Κατσικάρη για την Εθνική και ποια είναι η δουλειά του προπονητή τη τελευταία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα;
Posted by Εθνική Ομάδα Μπάσκετ on Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: