Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τραυματίστηκε ο Ντιό, κλήθηκε ξανά ο Ερτέλ!!

Νοκ άουτ από το Ευρωμπάσκετ τέθηκε ο Αντουάν Ντιό λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα ο Βενσάν Κολέ να καλέσει ξανά τον Τόμας Ερτέλ στην εθνική ομάδα της Γαλλίας!

Τραυματίστηκε ο Ντιό, κλήθηκε ξανά ο Ερτέλ!
Η ατυχία «χτύπησε» ξανά τη Γαλλία ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ! Μετά τον Αλέξις Αζενσά, ούτε ο Αντουάν Ντιό δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «τρικολόρ», καθώς υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό στην προπόνηση της Τρίτης (1/9)!

Για το λόγο αυτό, ο Βενσάν Κολέ αναγκάστηκε να καλέσει εκ νέου τον Τόμας Ερτέλ, τον οποίο είχε «κόψει» αρχικά από τη δωδεκάδα, προκειμένου να «χωρέσει» τον πρώην γκαρντ της Στρασμπούρ και νυν της Βαλένθια. Αυτή τη στιγμή, ο 26χρονος διεθνής βρίσκεται στη Σλοβενία και συμμετέχει στην προετοιμασία της Αναντολού Εφές, ωστόσο αναμένεται στο Μονπελιέ το συντομότερο δυνατό.

Για την αλλαγή αυτή, μίλησε στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, ο Βενσάν Κολέ: «Είναι τρομερό που ο τραυματισμός του Αντουάν (σ.σ. Ντιό) είναι σοβαρός. Είναι πλήγμα για την εθνική μας ομάδα από τη στιγμή που τον είχαμε υπολογίσει. Λόγω αυτού του τραυματισμού δεν μπορεί να είναι στο 100% πριν το τέλος της διοργάνωσης. Γι’ αυτό κάλεσα τον Τόμας Ερτέλ, ο οποίος ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και θα μας βοηθήσει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: