Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Διαμαντάκος: «Ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός είχε καλή παρουσία μέχρι να δεχθεί το τυχερό γκολ του Τόμας Μίλερ από την Μπάγερν Μονάχου, όπως τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντάκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Διαμαντάκος: «Ήταν άτυχος ο Ολυμπιακός»
Άτυχος ήταν ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντάκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και υποστήριξε ότι η εικόνα του ματς άλλαξε μετά το τυχερό γκολ που πέτυχε ο Τόμας Μίλερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φορ που παίζει ως δανεικός στην Καρλσρούη από τους νταμπλούχους Ελλάδας στην εκπομπή «pick ‘n’ goal» με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Διονύση Καππάτο

Για το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν: «Ήμασταν λίγο άτυχοι. Έτσι πιστεύω εγώ. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός μέχρι να δεχθεί το γκολ, το οποίο ήταν αρκετά τυχερό. Μετά ομολογουμένως έπρεπε να ανοιχθεί για να βάλει γκολ και να πάρει αποτέλεσμα και όταν ανοίγεσαι απέναντι σε ομάδες με την Μπάγερν, τότε το πληρώνεις και αυτό έγινε στο τέλος».

Για τον Μούλερ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της γερμανικής ομάδας: «Δείχνει πως έχει ψυχολογία, αφού κάθε φάση του είναι γκολ. Για αυτό τον λόγο κάνει τρελά πράγματα. Ήθελε να κάνει σέντρα και τελικά έγινε γκολ.».

Για το αν θα ήθελε να ήταν χθες στο Καραϊσκάκη και να έπαιζε κόντρα στην Μπάγερν: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίζει σε μία τέτοια διοργάνωση. Λογικό είναι κάτι τέτοιο…».

Για το πώς βλέπει τον Ιντέγε, τον σέντερ φορ που φαίνεται πως εμπιστεύεται αυτή τη στιγμή ο Μάρκο Σίλβα: «Είναι πολύ καλός. Είναι νωρίς τον κρίνουμε, αφού ήταν το δεύτερο παιχνίδι του με την ομάδα. Δεν γίνεται να βγάλουμε συμπεράσματα από τόσο νωρίς, κάτι που εμείς συνηθίζουμε να κάνουμε στην Ελλάδα».

Για το αν είδε το χθεσινό ματς του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τη Λεβερκούζεν κόντρα στην ΜΠΑΤΕ: «Όσο προλάβαινα είδα και λίγο του παιχνίδι του. Πήγε πολύ καλά. Δεν περίμενα άλλο αποτέλεσμα».

Για το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ: «Έβαλε φωτιά στον όμιλο και είναι πάρα πολύ καλό, αλλά από την άλλη είναι και πολύ κακό. Κανείς δεν υπολόγιζε την Ντιναμό, όμως έδειξε ότι στο γήπεδό της είναι πολύ δυνατή».

Για την παρουσία του στην Καρλσρούη: «Μόλις ήρθα μετά από δύο ημέρες έκανα χειρουργείο στις αμυγδαλές μου. Πριν από μία εβδομάδα μπήκα στις προπονήσεις, αλλά οι γιατροί είναι πολύ σχολαστικοί και μου είχαν πει τρεις εβδομάδες να μην κάνω τίποτα και περιμένω την άδειά τους για να μπω στις υποχρεώσεις της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι από την Τρίτη θα είμαι σε θέση να βοηθήσω. Έχω έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Τα πράγματα εδώ είναι πολύ καλά. Είμαι στη Γερμανία, σε μία χώρα που είναι ανεπτυγμένο ιδιαιτέρα το ποδόσφαιρο. Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πρώτα από όλα θέλω να είμαι υγιής, να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους και στη συνέχεια να κάνω τη δουλειά μου, να βάζω γκολ. Όταν βάζει γκολ ο επιθετικός θα έρθουν και τα επόμενα, οπότε θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: