Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Θέλει να κεράσει πίτσες ο Ρανιέρι!! (pic)


Η επίθεση δουλεύει… ρολόι η άμυνα όμως αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, που προκειμένου να «κρατήσει το μηδέν» έταξε μέχρι και πίτσες στους παίκτες της Λέστερ.

Θέλει να κεράσει πίτσες ο Ρανιέρι (pic)
Όλα πάνε τέλεια στην Λέστερ. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην 2η θέση της Premier League έχοντας ήδη 11 βαθμούς. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι όμως έχει ένα παράπονο από τους παίκτες του. Μπορεί επιθετικά να τα πηγαίνουν περίφημα, κοντράροντας στα ίσα την «γραμμή κρούσης» της πρωτοπόρου, Σίτι (11 υπέρ), όμως η άμυνα… μπάζει.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής, βλέπει την ομάδα του να έχει μαζέψει σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι στιγμής την μπάλα από τα δίχτυα και γνωρίζει πως η βελτίωση σε αυτό το κομμάτι μπορεί να φέρει κι άλλους βαθμούς. Έτσι, πήρε την απόφαση να δελεάσει τους παίκτες του… με πίτσες. Ο Ιταλός , όπως τόνισε σε δηλώσεις του, θα κεράσει πίτσες την ομάδα στο πρώτο ματς που θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

«Τους έχω πει πως στην πρώτη φορά που δεν δεχτούν γκολ θα τους κεράσω όλους πίτσες. Βέβαια ίσως περιμένουν από εμένα να τους κεράσω και από ένα hot dog».

inner


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: